j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kişişel sitemde telif hakkı içeren bir video paylaşırsam yasal sorun olur mu direk davamı açıyorlar yoksa kaldır diye mesajmı atıyorlar ne yapıyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi kardeş eğer telif sahibinin YouTube kanalından direk yayınlarsan sıkıntı cikmaz diye biliyorum.gecen hafta bir şirket uyarı mesajı atmıştı bana.. içeriği kaldırmami ve bizim YouTube kanalimizdan paylasmami aksi taktirde yasal hakkımızı kullanırız diye.bende onların kanalından link verdim sıkıntı yok..
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.unutulmazezgiler.info
Arin
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi buna benzer sorularla son zamanlarda çok sık karşılaştım. Genelde sıkıntı çıkar mı deniliyor, oraya gitmenize gerek yok..
Telif hakkı demek sahibi var demek, kullanımı için o sahibinden rıza almanız gerekir demek.. Sıkıntı çıkmadı diyelim eee içine sinecek mi güzel kardeşim? Etik değil..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir şekilde iletişime geç şayet youtube kanalı yoksa...arkadaşın dediği gibi rızasını almalısın..bazı sanatçılar teşekkur bile ediyor..ben çok denk geldim...
www.unutulmazezgiler.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam alacağın sitenin kendi tarzında video scripti varsa, embed kodu ile al. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.