Arkadaşlar yeni YouTube kanalım için müzik arayışı içindeyim kendi arşivinden müzik koyabiliyorum ama Türkçe telifsiz müzik bulursam daha güzel olur varmı böyle yada ingilizc sözlü ve telifsiz müzik ?
Anladım, sadece fon müziği şeklinde düşünürseniz yardıma hazırım. Bunun haricinde telifsiz müzik bulmak çok zor, coverlar bile zaman zaman telif ihlali gerekçesi ile siliniyor, ki bir anda oluyor. Senelerce duran izlenen video bir bakmışsın tak silinmiş. Özgün bir şeyler yaratmak ya da satın almak en sağlam çözüm.
FilmleriTV Anladım böyle müzikler güzel olabilir, peki aklıam şey geldi iOS için GarageBand uygulaması var onu satın alıp kendim müzik yapsam nasıl olursizce ?
Garageband'i bir ara kayıtlarımda kullandım, müzik aleti ile birlikte istediğim verimi alamadım. Piyasadaki diğer programlara göre zayıf kaldı. Ancak kendi simülasyonları nasıldır bilemiyorum. Ayrıca sıfırdan bir şeyler çıkarmak o kadar kolay olmayabilir öncesinde armoni, gam bilgisi şart. GarageBand'e para vermeden önce internetteki online piyano uygulamalarını deneyip kendinizi test edin.
Garageband'i kullanmak için müzik bilgin olması gerekiyor. Eğer Türkçe müzik arıyorsan Anonim yazan tüm Türkçe parçalar telifsizdir. Örneğin Anonim - Gesi Bağları