-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Tema kopyalamak sucmu bilmiyorum ama bu temayi alip kullanıp insanlardan bir şeyler bekleyecek insandan suphelerim var ayrıca malum site wp değil bildiğim kadarıyla kendileri php-mysql kullanarak 0 dan yapmışlar.Ben tavsiye olarak sunu verebilirim eyvallah 0 dan yapmissin bu isten anliyorsun bunu görüyoruz da milletin üzerinde renklerine kadar uydurduğu düşündüğü bir tasarimi alip kodlamak ne kadar doğru olur ? Temayi begenirsin ama aynisini yaparsan biri yarin cikip sana warez damgasini yapistirir.Seni bizzat korsan ilan ederler bunun yerine ne biliyim rengini değiştir ne bileyim footerini değiştir ama bir farki olsun yoksa hoş olmaz yani mahkeme tarafini bilemem ama kopyadansa her zaman farklı olmak daha iyidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bencede gayet yerinde sen sonuçta bakmışşın örnek almışşın bir sürü madee yazmışlar aynı kodları kullanmamaya çalışırsın sonuçta birbirine benzer bir sürü tema var onlarda mutlaka biryerden esinlenmiştir.Böyle olmasa bile aynı temaların benzeri birden fazla tema kaynıyor ortalıkta başarılı çalışmalar dilerim.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Hepinize yorumlarından dolayı teşekkür ederim. Temayı çok farklı olarak tekrar yapıyoruz.
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Webtekno küçük bir kuruluş değil bence rahat bırakmazlar bence böyle bir işe girmeyin benim görüşüm..