wPunch
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence tema sitesi yapmak yerine themeforest de pazarlamak daha mantıklı düşüncesindeyim güzel bir iş yaparsanız para kazanmanız çok kolay müşteri hazır yani :)
ama illaki kendi sitemde satmak istiyorum dersen de bildiğim kadarıyla satış yapabilmek için belge gerekiyordu sanırsam
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
E-ticaret sistemi ile satış yapacaksan fatura kesmek zorundasın. Aslında her alış satış için fatura kesilmesi gerekmektedir. Direk satış sitesi kurar ve bu siteyi vergiye tabii tutmazsanız ceza ala bilirsiniz. Şahıs şirketi aça bilirsiniz. Ama şimdilik hiçç acele etmeyin. Sisteminiz otursun daha sonra bu işlere gir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Adamlar inanılmaz sıkı çalışıyorlar .. ( Themeforest )
Ben envatonun
author barajını geçtim satış konumundayım fakat dosyamı onaylamadılar :)
Gönderdiğim çalışmaya
buradan bakabilirsiniz.
Themeforest yada envatonun diğer sistemlerinde satış yapmak o kadarda kolay değil.
Eğer güzel bir domain bulursam öncelikle türklerin satış yapabileceği bir site açmayı planlıyorum.
Aslında domainim var fakat ücretsiz photoshop dosya arşivi ( İngilizce olarak var ) ama zaman ayıramadığım için olmadı.
Projemde Css döküm ve Wordpress entegre kısmında yardımcı olabilecek olan yada ortak olabilecek olan varsa projeme devam edebilirim .
Tasarım / Reklam yönetimi / Her türlü problemin sorumlusu benim.Sistem algoritmaları bile hazırda.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ona bakarsan ben de Freelancer işler yapıyorum ama bir kuruş vergi vermedim. Bu n'olacak ?
Are you alright?
techvadi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Design
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
arkadaşların dediğine katılıyorum templates siteleri var :) 3-5 tasarımım var 30$ dan fiyat koydum satamadım ama olsun soran oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ürünün online ya da fiziksel olması farketmez, bir satış var ise vergi de vardır. Paypal ile alınan ödemelerde vergi kesintisi olmaz. Ya bir şahıs şirketi açıp, şirket üzerinden vergilendirileceksiniz, ya da aracı firmalar ile vergilendirileceksiniz. Ancak aracı firmalar kestikleri fatura tutarının %5 - 10 u kadar komisyon alıyorlar. Sonuçta kredi kartı ile ödeme alıyor olacaksınız.
wPunch
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konu dışı olacak ama , acaba bir tema yapıp daha sonra düzenleme ile temayı değiştirdiğimiz temayı satabilir miyiz acaba ? veya piyasadaki free temaları değiştirip satışa sunmak falan ?