lostyazilim

Tema Satmak ?

23 Mesajlar 6.185 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

wPunch wPunch Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 52 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
bence tema sitesi yapmak yerine themeforest de pazarlamak daha mantıklı düşüncesindeyim güzel bir iş yaparsanız para kazanmanız çok kolay müşteri hazır yani :)
ama illaki kendi sitemde satmak istiyorum dersen de bildiğim kadarıyla satış yapabilmek için belge gerekiyordu sanırsam

wmaraci
reklam

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)
E-ticaret sistemi ile satış yapacaksan fatura kesmek zorundasın. Aslında her alış satış için fatura kesilmesi gerekmektedir. Direk satış sitesi kurar ve bu siteyi vergiye tabii tutmazsanız ceza ala bilirsiniz. Şahıs şirketi aça bilirsiniz. Ama şimdilik hiçç acele etmeyin. Sisteminiz otursun daha sonra bu işlere gir.

keremg keremg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)
Yorumlar sonrası temaları satmaktan vazgeçtim :D arşivde kalsın belki bigün işime yarar :)

[SIZE=1]---------- Mesaj eklendi: 21:15 ----------[/SIZE]

wPunch adlı üyeden alıntı

bence tema sitesi yapmak yerine themeforest de pazarlamak daha mantıklı düşüncesindeyim güzel bir iş yaparsanız para kazanmanız çok kolay müşteri hazır yani :)
ama illaki kendi sitemde satmak istiyorum dersen de bildiğim kadarıyla satış yapabilmek için belge gerekiyordu sanırsam

themeforest de satış yaparken istedikleri kriterler nelerdir? ve satılan temalardan komisyon falan mı alıyorlar?

• Üyelik 29.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 52 / 31
  • Ticaret 0, (%0)

keremgokdere adlı üyeden alıntı

Yorumlar sonrası temaları satmaktan vazgeçtim :D arşivde kalsın belki bigün işime yarar :)

[SIZE=1]---------- Mesaj eklendi: 21:15 ----------[/SIZE]

themeforest de satış yaparken istedikleri kriterler nelerdir? ve satılan temalardan komisyon falan mı alıyorlar?

tam olarak bilgim yok benimde ama %70 sen alıyorsun satılan üründen fiyatları kendileri belirliyor kendilerinin belirledikleri kriterler var düzgün kodlanmış bir tema olması vs. gibi tabi ürününüzün kabul edilmeme oranı da yüksek adamlar sağlam işleri satışa çıkartıyor sadece genelde tema fiyatları 30$civarı falan oluyor 5 de satarsın 300 de satarsın tema güzel olursa yani birçok tema gördüm 300 küsür satmış , yani hesaplandığında çok uçuk paralar çıkıyor ortaya biraz araştırın derim themeforest'i

wmaraci
wmaraci

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
Themeforest'te temanızın satışından alabileceğiniz yüzde ilk başta 50% dir.Satışlar arttıkça 70% e kadar devam eder.Link
Ki bu satışlar arttıkçanın karşlığı 75.000$lık satıştır.
Gelelim tema sokma işine, komplike ve sıradışı temalara gerek yok.Kullanıcının isteğini karşılasın yeter.Eğer bir temanız varsa ve yabancıların bakış açısını merak ediyorsanız bu forumda konu açabilirsiniz.

ozergul.net/com

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)
Adamlar inanılmaz sıkı çalışıyorlar .. ( Themeforest )
Ben envatonun author barajını geçtim satış konumundayım fakat dosyamı onaylamadılar :)
Gönderdiğim çalışmaya buradan bakabilirsiniz.

Themeforest yada envatonun diğer sistemlerinde satış yapmak o kadarda kolay değil.
Eğer güzel bir domain bulursam öncelikle türklerin satış yapabileceği bir site açmayı planlıyorum.
Aslında domainim var fakat ücretsiz photoshop dosya arşivi ( İngilizce olarak var ) ama zaman ayıramadığım için olmadı.

Projemde Css döküm ve Wordpress entegre kısmında yardımcı olabilecek olan yada ortak olabilecek olan varsa projeme devam edebilirim .

Tasarım / Reklam yönetimi / Her türlü problemin sorumlusu benim.Sistem algoritmaları bile hazırda.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)
Ona bakarsan ben de Freelancer işler yapıyorum ama bir kuruş vergi vermedim. Bu n'olacak ?

Are you alright?

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
arkadaşların dediğine katılıyorum templates siteleri var :) 3-5 tasarımım var 30$ dan fiyat koydum satamadım ama olsun soran oluyor

sddeniz sddeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 17 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Ürünün online ya da fiziksel olması farketmez, bir satış var ise vergi de vardır. Paypal ile alınan ödemelerde vergi kesintisi olmaz. Ya bir şahıs şirketi açıp, şirket üzerinden vergilendirileceksiniz, ya da aracı firmalar ile vergilendirileceksiniz. Ancak aracı firmalar kestikleri fatura tutarının %5 - 10 u kadar komisyon alıyorlar. Sonuçta kredi kartı ile ödeme alıyor olacaksınız.

• Üyelik 29.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 52 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
konu dışı olacak ama , acaba bir tema yapıp daha sonra düzenleme ile temayı değiştirdiğimiz temayı satabilir miyiz acaba ? veya piyasadaki free temaları değiştirip satışa sunmak falan ?

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al