-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar İngilizce içerikli blogger tema sitem var siteye Adsense alamıyorum politika veriyor sürekli bende sadece bc.vc Link kısaltması ile site kazancı sağlamak istiyorum ? fikirleriniz nedir ? Sadece bc.vc kullanıp direk indirme sayfasına yönlenecek ?
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema sitelerinin genelde kazanç şekli budur zaten, ek olarak dosyaları depoladığınız servisleri size pay verenlerden seçerseniz bir miktar daha gelirinizi artırmış olursunuz. Örneğin; openload.co size ücretsiz ve güveli alan sunuyor ve sizin dosyalarınız indirildikçe de size de küçük bir pay veriyor araştırın bu tür siteleri.
Ek olarak:
Düşünmeden direk sorunuzu yanıtladım fakat umarım siteniz warez tema sitelerinden değildir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MugenRR
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben torrent indirme sitesinde bc.vc kullanıyorum. Ödemede falan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ek olarak birde sahte indirme butonu veren siteler var onlara bakabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
indirme buton reklamı veren yllix var bende yeni kurdum indirme siteme çok iyi sonuçlar alıcagım heralde.Evet tema siteleri için en iyi kazanç bc.vcdir
2 kişi bu mesajı beğendi.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bc.vc yerine adcashın pop-upunu koy çok daha fazla kazandırıyor ve daha az yanıltıcı benimde indirme içerikli bir sitem var ordan biliyorum