-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba herkese,
Daha önce hiç ücretli tema satın almadım, şu an için ise almayı düşünüyorum.
Temaların fiyatlarına baktığım zaman en ucuzu 29 dolardan başlayıp 59 dolara kadar gidiyor sanırım.
Bugün ise themeforestte gezerken üst kısımda aylık envato üyeliğine sahip olarak 16.50 dolar aylık ücretle tüm temaları satın alabileceğimiz yazıyor.
Bu nasıl oluyor? Yani mantıken tek bir tema 39-49-59 dolar gibi fiyatlardayken , bir aylığına 16.50 dolar verip hepsini indirebilmek mantıklı gelmedi bana, dolayısıyla sizlere sormak istedim. Gerçekten 16.50 dolara bir aylık üyelik açarak o ay boyunca tüm temaları indirebiliyor muyuz, yoksa başka detaylar da mı var?
Bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç Elements içeriklerine bakmadım ama wordpress kategorisi var zaten oradan magazin temalarına bakabilirsiniz. Envato Forumunda Okuduğuma göre Elements içerikleri Envato ekibi tarafından yapılmış.
>_<
Hasabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüm temalar değil elements kısmındaki dokümanlara erişebiliyorsunuz. orada da 1100 civarı tema var sanırım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aralarda güzel temalar var gibi ama pagespeed testinde temalar yavaş gözüktü bana genel olarak eğer yanlış bakmadıysam.
Aslında logolar ve fotoğraflar falan için bir aylık üyelik almak mantıklı gibi duruyor lisanslı fotoğraf olması anlamında bloglarda paylaşmak için falan, ama temalar eğer gördüğüm gibi yavaşsa genel anlamda da sıkıntılı gibi duruyor.
Daha önceden deneyen varsa fikrini bekliyorum. Çok teşekkürler herkese.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-