-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1.si html olduğu için istediğin gibi kullanabilirsin ama html çok yorucu php dönüştürmen gerek.
2. wordpress hosting alman hata elbetteki. bildiğim kadarıyla sadece wordpress kullabiliyorsun.
3.linux hosting tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam anladığım kadarıyla html taslak gibi bir şey kodlama bilmediğim için phpye dönüştürmem imkansız. Wordpress hostingi deneme amaçlı 1 aylık aldım zaten. Biraz alışınca Linux alırım sorun değil. Cevap için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
@LİDYASIZ
Wordpress hosting sıkıntı çıkartmaz, html içeriğini public_html dizinine atın, birebir demodaki gibi karşınıza çıkacaktır, yalnız fotoğrafları göremeyebilirsiniz, temada kullanılan tüm fotoğraflar ayrı lisanslı olduğundan demoda kullanılan fotoğraflar gelmeyebilir temayı aldığınızda..
Unutmamanız gereken; wordpress gibi dinamik değildir html ile kodlanmış siteler, statiktir, tüm içeriği sizin kodlardan girmeniz gerekir.
Eğer basit bir siteniz varsa, anasayfa, hakkımızda, iletişim gibi sabit içerik barındıran ve sık sık güncellemeye ihtiyaç duymayan, o zaman html kullanabilirsiniz. Veritabanı vs kullanmayacağı için hem hızlıdır hem de güncellemeye vs ihtiyaç duymaz.
Beğendiğiniz tema statik içerik için değil, içeriği bir panel vasıtasıyla giremezsiniz çünkü html temalarda panel falan olmaz, bunlar daha çok paneli kendileri kodlayan web programcılar için sitenin arayüzü için kolaylık sağlamak için satılırlar. Yani bu temaları satın alanlar senin gibi son kullanıcılar değildir, web sitesini kendi kodlayacak veya müşterisi için site kodlayacak kişilerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@creed74 Hocam cevap için teşekkür ederim. Ben onu örnek olsun diye verdim zaten öğrenmek istediğim html temanın nasıl çalıştığıydı.