-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Full Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
SEO ve performans konusunda sitenizi birkaç adım daha ileriye taşımak istiyorsanız temadan ziyade Framework kullanmanızı tavsiye ederim. Bu konuda Studiopress firmasının geliştirdiği Genesis Framework dünyanın en iyisidir diyebilirim. Firmanın sahibi Wordpress'in kıdemli geliştiricilerinden birisi. Google yöneticilerinin pek çoğu da Wordpress bloglarında Genesis Framework kullanıyor. SEO konusunda kusursuz bir altyapı...
Çok kullanışlı aynı zamanda çok basit bir Framework. Child temaları da satılıyor. Wordpress'e biraz hakimseniz çok kısa süre içinde genesis child temalar geliştirebilirsiniz. Öyle aşırı kod bilgisine ihtiyacınız yok. Genesis genel yapısını ve widgetlarını öğrenmeniz yeterli. Ben 2 ay Genesis üzerinde çalıştım. Şuan kendi Child temalarımı kendim yapıyorum :)
Studiopress sitesini ve Genesis Framework'u araştırmanı tavsiye ederim. Studiopress Child temaları genel olarak çok gösterişli temalar değildir. Sadece altyapı olarak kusursuzdurlar. Fakat temaları görsel olarak geliştirmeniz sizin elinizdedir.
Önümüzdeki ay ilk temamı Themeforest'te satacağım bu arada :)
1 kişi bu mesajı beğendi.