lostyazilim

Torrent,adult,film,warez sitelere ceza gelecek !

68 Mesajlar 14.818 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ogulcanozdohan ogulcanozdohan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 8 / 6
  • Ticaret 8, (%100)
Herşeye Karışıyorlar arkadaşım sizene bu kadar basit isteyen istediğini indirirde izlerde

wmaraci
reklam

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)
Birşey yapacaklarını sanmıyorum tonlarca warez, film sitesi var.
Hangi birine ceza yazsınlar, hangi birini kapatsınlar.

3 yıldır warezle ilgileniyorum hiçbirşey olduğu yok.

dashner dashner Mesaj Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

+9999

konuyu gördüğümde ilk bu tepkiyi verdim :D

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)

WaffenSS adlı üyeden alıntı

Neden kapatamasınlar ?

site ingilizce yayın yaptıktan ve google sunucularında barındıktan sonra sitenin bize ait olduğunu bile anlayamazlar :)

Ek Olarak:

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Bu işler bizler içinde iyi oldu. En iyisi yasal siteler ve yasal yollardır arkadaşlar. Boşuna yasal olmayan işler görmeyelim. Gerçek hayatta suç işlemekle nette suç işlemek arasında fark yok. Yasal olmayan film siteleri felan kullanmak suçtur benim gözümde. Kendi sitelerimde oldu şimdide var bir tanesi ama kapatacağım.

hocam tamam warezi anlarımda adulta karışmaları doğru değildir bence bunu yaptıklarında olacak şey belli insanlar daha da edepsizleşecek ortaklık babası belli olmayan çocuklarla dolacak... Velhasıl zorla güzellik olmaz bir insana sınır koyarsan o insan daha çok o işlere yönlenir doğru olan bunların yanlış olduğunun öğretilmesidir. Zorla güzellik olmaz diye boşa dememişler...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

Bu işler bizler içinde iyi oldu. En iyisi yasal siteler ve yasal yollardır arkadaşlar. Boşuna yasal olmayan işler görmeyelim. Gerçek hayatta suç işlemekle nette suç işlemek arasında fark yok. Yasal olmayan film siteleri felan kullanmak suçtur benim gözümde. Kendi sitelerimde oldu şimdide var bir tanesi ama kapatacağım.

hocam suç falan değil benim gözümde. film izlemeyip de ne yapacağız ?

En çok tutan site türü sorusuna verilen cevap her zaman "film siteleri" olmuştur. Neden ? çünkü talep var. insanlar internette film seyrediyor. Ben de çok fazla film izlediğim için film sitesi projesine giriştim zaten. kapatacaklarsa da buyursun kapatsınlar. ertesi gün başka domainle açmazsam adam değilim. çok abartıldı bu internet sınırlanması.
islamAydinn

kişi bu mesajı beğendi.

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

recepbedir adlı üyeden alıntı

hocam suç falan değil benim gözümde. film izlemeyip de ne yapacağız ?

En çok tutan site türü sorusuna verilen cevap her zaman "film siteleri" olmuştur. Neden ? çünkü talep var. insanlar internette film seyrediyor. Ben de çok fazla film izlediğim için film sitesi projesine giriştim zaten. kapatacaklarsa da buyursun kapatsınlar. ertesi gün başka domainle açmazsam adam değilim. çok abartıldı bu internet sınırlanması.

Bazen hakk veriyorum kendimize bazende vermiyorum. Şöyle düşünelim hocam. Millet film yapıyo parasını kazanmadan bizler vebaline giriyoruz. Ücretsiz izletiyoruz ve başka işler. Bence bu etik değil, helal değil. Kaç defa bu tür fikirler yüzünden site kapattım. Ara sıra rahatsız ediyo bu işler beni. En iyisi http://muvizi.com/ gibi para ödeyerek hakkını satın almak. Yada anlaşma yapmak lazım. Güzel bir site ve proje. Sonra reklamlardan gelen paranın yüzdesini yapımcı firmaya vermek.

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)

Yunusemre adlı üyeden alıntı

Birşey yapacaklarını sanmıyorum tonlarca warez, film sitesi var.
Hangi birine ceza yazsınlar, hangi birini kapatsınlar.

3 yıldır warezle ilgileniyorum hiçbirşey olduğu yok.

kanunları iyi bilmek lazım hocam en ufak hatada çat yakalarlar ciğerciye girmiş kedi gibi enseden :) misal siz Türkçe yayın yapıyorsunuz en basitinden bu sayede bulacaklardır sizi ki birde kişisel blog domaini idi sizin bence kaldırın warez olan konuları :)

• Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 279
  • Beğeniler 41 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

Bazen hakk veriyorum kendimize bazende vermiyorum. Şöyle düşünelim hocam. Millet film yapıyo parasını kazanmadan bizler vebaline giriyoruz. Ücretsiz izletiyoruz ve başka işler. Bence bu etik değil, helal değil. Kaç defa bu tür fikirler yüzünden site kapattım. Ara sıra rahatsız ediyo bu işler beni. En iyisi http://muvizi.com/ gibi para ödeyerek hakkını satın almak. Yada anlaşma yapmak lazım. Güzel bir site ve proje. Sonra reklamlardan gelen paranın yüzdesini yapımcı firmaya vermek.

ortada bir pasta var, herkes bu pastadan bir parça alıyor. yapımcısı büyük parça alıyor, web sitesi küçük parça alıyor vs. İşin haram helal boyutuna gireceksek senin haklı olma olasılığın yüksek. Ben o boyutta düşünmem konuyu. Ama madem ki bir pasta var bu pastadan bi dilim de ben almaya çalışayım. Sırf pastadan yemeye çalıştım diye bana ceza vermeleri doğru değil.

bu arada verdiğin site projesi de güzel fakat öğrencilerle dolu bir internet aleminde kredi kartı olmayan insanların orda filme para ödeyeceklerini sanmıyorum. iş yapar tabi ama çok fazla değil
Yunusemre islamAydinn

kişi bu mesajı beğendi.

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)

YenerK adlı üyeden alıntı

kanunları iyi bilmek lazım hocam en ufak hatada çat yakalarlar ciğerciye girmiş kedi gibi enseden :) misal siz Türkçe yayın yapıyorsunuz en basitinden bu sayede bulacaklardır sizi ki birde kişisel blog domaini idi sizin bence kaldırın warez olan konuları :)

Doğrudur hocam, ama bu söylentiler yıllardır vardı ceza gelir, kapanır gibisinden laflar dolaşıyordu ortada. kaldırmayacağım hocam ben :) yazsınlar cezayı, veya atsınlar içeriye.
Korkum yok, ne olacaksa olsun..
Hayırlısı diyelim.

mvk mvk www.mistik.org Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım&Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 15 / 101
  • Ticaret 43, (%100)
Doğru bir karar, başkasının üzerinden gelir elde eden siteler kapatılmalı. Tabi film izlemeyelim demiyorum bunun için bir sürü yasal film izleme siteleri var.

wmaraci
Konuyu toplam 12 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 12 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al