-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
***** harici kullandiginiz ve memnun kaldiginiz adsl intetnet saglayan bir firma varmi hangisi daha iyi gecmeyi dusunuyorum
***** iyi demeyin 1.5 yildir pano kapaklari acik icine su giriyor ama gelip ilgileiyorlar denemedigim hic bir sey kalmadi en son dalga gectiler benimle.
***** panonun turk *******a ait oldugunu soyluyor turk ******* ise telefonunuzda bir sorun yon internet ile ilgili bir sorununuz varsa *****i arayin diyor yani biraz arastirma yapinca ikisinede hak verdim megerse pano italyan *******a aitmis
Neyse iyi bir firma ariyorum sizce hangisine gecmeliyim
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kablonet bence on numara hız düşümü yok, kendi altyapısını kullanıyor, müşteri hizmetleride güzel fiyatlarda makul size onu öneririm, yok superonline, yok *****, yok doping, yok turknet falan yalan bunlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ya yapmayın kardeşim *****'ten başkasını kullananın aklında şüphe ederim ki kendim TürkNet diye saçma bir şeyi kullanıyorum aklımdan şüphe ediyorum, tek kelimeyle BERBAT. Taahhütü bozamadığım için çekeceğim 1 sene maalesef! sürekli wifi kesiliyor vs.vs. *****'te tek sorun parası yüksekti. Ama gerçekten kaliteliydi hiç kesilme vs olmuyodu bende nette hızlıydı.
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
2 yıldır superonline fiber kullanıyorum,hiçbir şikayetim olmadı.Sadece transfer ücretini yüksek bulmuştum.Adres değişikliğinde 100 lira alıyorlar.Bunun dışında hiçbir sorun yaşamadım.