-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ttnet harici kullandiginiz ve memnun kaldiginiz adsl intetnet saglayan bir firma varmi hangisi daha iyi gecmeyi dusunuyorum
Ttnet iyi demeyin 1.5 yildir pano kapaklari acik icine su giriyor ama gelip ilgileiyorlar denemedigim hic bir sey kalmadi en son dalga gectiler benimle.
Ttnet panonun turk telekoma ait oldugunu soyluyor turk telekom ise telefonunuzda bir sorun yon internet ile ilgili bir sorununuz varsa ttneti arayin diyor yani biraz arastirma yapinca ikisinede hak verdim megerse pano italyan telekoma aitmis
Neyse iyi bir firma ariyorum sizce hangisine gecmeliyim
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kablonet bence on numara hız düşümü yok, kendi altyapısını kullanıyor, müşteri hizmetleride güzel fiyatlarda makul size onu öneririm, yok superonline, yok ttnet, yok doping, yok turknet falan yalan bunlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ya yapmayın kardeşim TTNET'ten başkasını kullananın aklında şüphe ederim ki kendim TürkNet diye saçma bir şeyi kullanıyorum aklımdan şüphe ediyorum, tek kelimeyle BERBAT. Taahhütü bozamadığım için çekeceğim 1 sene maalesef! sürekli wifi kesiliyor vs.vs. TTNET'te tek sorun parası yüksekti. Ama gerçekten kaliteliydi hiç kesilme vs olmuyodu bende nette hızlıydı.
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
2 yıldır superonline fiber kullanıyorum,hiçbir şikayetim olmadı.Sadece transfer ücretini yüksek bulmuştum.Adres değişikliğinde 100 lira alıyorlar.Bunun dışında hiçbir sorun yaşamadım.