-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** F**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaslar konuyu yanlıs yere mi actım bilmiyorum öncelikle merhaba,
Ben 6ayiık bir eve taşındım istanbul'da öğrenciyim. Apartmandakiler ve daha sonra ben basvurmama ragmen internet ve telefon aityapısı gelmedi sokakta var ama bu binada yok. Aynı zamanda yapılan bir yurtta internete kavuşmuş durumda fakat ben hala internetsizim. Ne sitelerine bakabiliyorum adam gibi ne de film vb izleyebiliyorum. Alternatif ucuz çözümleri olan veya altyapıyı nasıl getirebileceğini vilen abiler ablalar arkadaşlar var mıdır? Lütfen yardımcı olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba ,uzun bir sokak düşün sokağın yolunun sağında internet hattı var alınabiliyor sol tarafa 10 ar daire 4 apartman yapıldı ,alt yapı yok diye internet alamadılar , hemen karsı sokak ve evlerde vardı internet ama oraya bir türlü gelmedi alt yapı . Genel merkeze kadar basvurdular. Çalışmaların sürdüğü kısa zamanda geleceği söylendi ama yine gelmedi. Bizde müşterilerimize şöyle çözüm bulduk karşı evleri adres gösterip internet hattı başvurus yaptılar , hatlar karsı evlere çekildi oradan hattı ek yaparak apartmanlara taşıdık interneti o şekilde verdik :) belki size bir fikir uyandırır diye yazdım
1 kişi bu mesajı beğendi.