-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere artık Türkçe karakterli alan adları satın alınabiliyor. Şimdi bir tane işe yarar bir alan adı gözüme takıldı. Türkçe karakterli olmasının seo ve bilmediğim diğer konularda bir etkisi var mıdır? Türkçe olmasının bir eksi tarafı olabilir mi? Ve son olarak .org uzantılı olmasının bir kaybı olur mu ve bu org uzantılar genelde hangi siteler için kullanılır. Şimdiden teşekkür ederim.
darkbay
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam türkçe karakter vs konusunda yardımcı olamıcam fakat .orgları açılımı organization kar amacı olmayan siteler kullanır genellıkle
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam peki ben bir tanıtım sitesi açmayı düşünüyorum bu alan adına, ve adsense almayı. Bir sıkıntı çıkarır mı org uzantısı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kardeş sakın alma ben yatırım yaptım boşa gitti. Bir halta yaradıgı yok gözüken kodu ajlfoe fşowuh tarzında abuk subuk bir şey. Para etmiyor degeri yok
SeCe
Seo National
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo - WYO - Google Ceza
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Org dunya capinda 3. en cok tercih edilen alanadi uzantisi. Ama icinde turkce karakter olacaksa bu global bir domain olmayacaktir. Proje icin degerlendirilebilir ama satisi reg free olacaktir.
SeCe
Seo National
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo - WYO - Google Ceza
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
O arkadas para etmedigini soylemis. Ama bende iyi yerlere gelen tr karakter domaine rastlamadim. Fakat her seyin bir ilki vardir. Ama siz yine de tr icermeyen bir alanadi tercih edin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkçe karakterli site kullanıp iyi yerlere geldim hocam güzel tekil hitler yakaladım ve bu hitleri daha sonra normal domainlerde bile göremedim bence türkçe karakterli olmasının önemi yok.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.