lostyazilim

Türkcell Yeni Hat Operatör Değiştirme

5 Mesajlar 723 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Merhaba arkadaşlar ;

Yeni kontörlü hat alacağım operatör olarak avea istiyorum ama numaram türkcell numarası olsun (0535,0538,0537,0536 vs.. ). Biraz önce türkcell müşteri hizmetlerini aradım herhangi bir sıkıntı yok dilediğiniz zaman başka operatöre geçebilirsiniz dedi.
Forumlarda falan okudum yeni hatlarda 90 gün kalma şartı varmış diye. Eski numaralarda sorun olmuyor isterseniz 1 ayda 3 operatöre geç ama yeni hatlar hakkında bilgim yok. Kesin emin olan birisi yazabilir mi ? Yeni hat aldıktan hemen sonra başka operatöre geçilir mi Türkcell için ?

Müşteri temsilcileri de bilmiyor herhalde :)

İlk aradım geçebilirsiniz dedi ikinciye aradım geçemezsiniz dedi facebook'tan sms attım geçebilirsiniz dedi.

wmaraci
reklam

Karsavarx Karsavarx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 25 / 19
  • Ticaret 10, (%100)
3-4 gun icinde gecebilirsin sorun olmaz,
bu soyledigin sureler tekrar eski operatore gectiginde indirimli kampanyalardan yararlanabilmen icin gecerli, yoksa eski musteri gibi fiyatlar olur tarifeler. ilk kez gececeksen dedigim gibi 3-4 gun sonra tasiyabilirsin

https://www.artiway.com.tr/?r=5469962

FilKafa FilKafa Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 360
  • Beğeniler 41 / 57
  • Ticaret 7, (%100)
Merhaba. Faturalı hat kullanıyorum ama on odemeli hatlarda ozel iletişim vergisini başta aldıkları için sorun yok.zaten işlem başarısız olursa 90gun şartı olduğunu anlarsın.durma vakit kaybetme pazartesi git avea yeni adı turk *******a git hattını o operatore taşı.sorun yoksa 3gunde turk *******lu olırsun...

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
MADDE 7- (1) Yönetmeliğin 10’uncu maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi kapsamında taşınma talebinde bulunan abonenin numaranın tahsisli olduğu işletmeci ile ilk abonelik sözleşmesini imzaladığı tarihten itibaren üç aylık sürenin geçip geçmediğinin hesaplanmasında 90 gün esas alınır.

http://www.nts.gov.tr/files/numara_tasima_usul_ve_esaslar.pdf

https://forum.turkcell.com.tr/t5/hazir-kart/operator-degistirme-suresi/m-p/7919

Karsavarx , hocam bu belgelere bakar mısınız ? Acaba geçer miyiz telefoncular da bilmiyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Böyle bir madde gördüm acaba faturalı için mi faturasız için mi ?

Numara taşınması talebinin reddine ilişkin kriterler MADDE 10 – (1) Verici işletmeci, aşağıda sayılan durumlarda, numaranın taşınmasına ilişkin talebi reddeder ve bu durumu gerekçeleri ile birlikte alıcı işletmeciye bildirir: a) Taşınması talep edilen numaranın başka bir aboneye ait olması, b) Numarasını taşımak isteyen abonenin, mevcut işletmecisinden numarasının değiştirilmesi talebinin bulunması, c) Numarasını taşımak isteyen abonenin kimlik bilgilerinin, kimlik bilgisini ispat edemeyecek derecede yanlış veya eksik olması, ç) Taşınması istenen numaraya ait daha önceden başlatılmış ve devam eden taşıma işleminin bulunması, d) Numarasını taşımak isteyen abonenin, mevcut işletmecisinde abonelik sözleşmesinin devrine veya iptaline ilişkin yazılı talebinin bulunması, e) Taşınma talebinde bulunan abonenin numaranın tahsisli olduğu işletmeci ile ilk abonelik sözleşmesini imzaladığı tarihten itibaren üç ay geçmemiş olması. (2) Birinci fıkrada yer alan ret gerekçelerine ilave olarak, Kurum gerekli görülmesi halinde coğrafi numara taşınabilirliği ve/veya coğrafi olmayan numara taşınabilirliğine ilişkin ret gerekçeleri düzenleyebilir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al