-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Fazla bilgi göz çıkarmaz hocam :) çok şeyden bilgimiz olmasının bize zararı olmaz faydası olur o konuda katılmıyorum. Lakin bunun dışında kalan eğitim sistemi ve işleyişi hakkında söylediklerinize katılıyorum :)
// Acta est fabula
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
internet çağında her şeyi okuldan beklemeyin. yazılım mı öğrenmek istiyorsun? google a yaz "html , php, c++, vs..." karşına sınırsız döküman çıkacak. oku izle dene öğren. illa 20 kişi bir odada oturup sınırlı bilgiye sahip bir öğretmeni dinlemek zorunda değilsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Hepsi aynı anda görülmesi çok yanlış değil mi sizce de? Herkesin kendi alanında uzmanlaşması gerekmiyor mu? Biz forumda her gün bu konuyu tartışıyoruz. C# öğrenirken PHP'yi de sular seller gibi bileyim, bilgisayarla ilgili parçaları çok iyi bilirken, office programlarını da çok iyi biliyim tarzı bir sistem var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
bence sorun eğitim sisteminde değil çünkü bu eğitimde sisteminde okuyan binlerce kişi harika yerlerde yazılımcı. Şuan bilgisayar mühendisliği okuyorum yazılım konusunda sınıfın %10 iyi %90 kötü aynı eğitim sistemi sadece insanların kendini geliştirmesi gerek. Mesela Okul F klavye öğretsin sen üstüne Q öğren. Okul sana Devre çizdirsin. Sen üstüne daha farklı konularda ekle. Gördüğüm tek sorun aldığın eğitimin üstüne koyamamak. Mesela proje yaptırıyor hoca bende dahil sadece o proje bitene kadar o dille işim var proje bitince o dili geliştirmiyorum bırakıyorum tek sorun bu heves yok ? Önce insanların heves ve azmi güçlendirmesi lazım. Bunlar olduktan sonra Herşey olur.