-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Zaman İçinde Bilgilendirme yerine iğrendirme halini aldı internet
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nejdet Delioğlu, Genelde kendin yap ve bilişimle ilgilenen, 10,20 yaşlara hitap etsede, 1milyon videoları izlenmesede, küfürsüz, doğal haliyle yansıması ve 55bin abonesi olup, zevk alarak izlediğim tek youtuber.
Kanalına ise
buyrun.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Başlığa baktım, Türkiye'deki Youtube'un Çöp Olması", başlığın neyi kastettiğini anlamadım, içeri girdim, konunun "yeterince kaliteli Türkçe Youtube kanallarının azlığı" ile ilgili olduğunu anladım.
Öncelikle, "çöp" derken, kime göre, neye göre? Tabii ki (kişisel görüş bağlamında) kaliteli kanalları belirlemek, bunları paylaşmak güzel bir şey fakat bunları belirleyip paylaşmak için kanıtı zor bir argümanla genelleme yapmanız gerekmiyordu bence.
Belirtilen kanallardan ilgimi çekenleri not alıyorum, herkese teşekkürler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
takip ettiğin ilk 3 kanal mevcut değil:D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Çöp diyorsun hoş güzelde bir video hazırlamak için ne kadar uğraşıyoruz maddi manevi ne kadar uğraş veriyoruz bu açıdan hiç düşündün mü? Yani uykusundan gezmesinden kısıp bir şeyler yapmaya çalışan insanlara beğendirmeye çalışan bu insanlar için ağır bir tabir değil mi? Her kanal için geçerli değil tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Adsense olayı çıktığından beri Youtube kalite olarak çok ama çok aşağılara düştü. Eskiden öylesine video yükleyenler olduğu gibi bir hobi, bir zevk olarak Youtube'a video yükleyenler olurdu. Şimdi iş ticarete bindiğinden kullanıcı odaklı videolar yerine tıklanma odaklı saçma sapan videolar internette dolanıyor. Biri güzel bir video mu yükledi? Hemen bir diğeri bunu indirip kendi kanalına yüklüyor, öbürü görüp o da tavşanın suyunun suyu hesabı videoyu yüklüyor. Sonra 1080p çözünürlüğünde ama leş gibi kalitesi olan videolar Youtube'un her tarafını sarıyor.
Bazı videoların önizleme resminin konuyla falan en ufak ilgisi yok. Adam önizlemeye fil yutan anakonda yılanı koymuş, videoda ise ..... kadar bir yılan. Sırf izlensin diye. Saçma başlıklar da cabası. Akit gazetesinin "Atom bombasını durduran uçaksavar" haberi kadar saçma ve bilgi namına hiçbir şey vermeyen videolar.
İşin hakkını verenler, bir çıkar gözetmeyenler hep Vimeo'ya kaçmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güncellemiş olduğun listedeki kanalların yarsı da bana göre boş beleş takılan faydasız kanallar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
no time for caution