-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ben blogger gibi sistem urucaktım bütçe yetmedi benim projemede kimse Sponsor olmaz çünki sunucu sponsoru lazım Hosting yetmiyor sitesiyiz.net ve sitesiyiz.info alan adlarına sahibim ve blogger gibi kurucaktım ancak dediğim gibi sponsor yok :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bakış açısı yanlış öncelikle. "Türkler kullanmaz ki..." Ben buna inanmıyorum arkadaş. Kim çıktı dedi de buyurun kardeşim Türk Malı bu sistem -vk dan örnek verilmiş öyle devam edeyim- hadi artık film mi yüklüyorsun, şarkı mı yüklüyorsun ne yüklersen yükle. Bak ilerde sana şu kadar izlenmeye şu kadar para. Bu sistem kalıcı, yatırımımız şöyle şöyle. Bak destekçilerimiz bunlar bunlar dedi de kullanmadık? Kişi önce kendine inanacak, sonra milletine. Benim milletime inancım tam! Bu millet yapılmaz denen çok şey yaptı, bunu bugün teknolojide ya da herhangi bir şeyde yapmakta bizim boynumuzun borcu. Hiç bir şey yapacak durumda değilsek, yapacak olanları destekleriz. Lütfen biraz, sadece biraz inanç ve güven.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahsen Facebook yokken Yonja kullanıyordum. Sene 2003-2004 falandı. Türkçe CMS sistemleri yapıldı ama çok amatör kaldı. Sağlam bir ekip kurulsa bence çok harika işler çıkartacak arkadaşlar var. Aslında amatör ruhlu, hiçbir kar beklemeyen bir kaç PHP bilen ve grafiker arkadaşla bile çok iyi işler çıkarılabileceğini düşünüyorum.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de php öğrenip hayırlısıyla eyeOS gibi KonqiOS çıkarmayı düşünüyorum. Nasıl olur sizce?
Drstop75
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum Türk milleti bu işte.Bizde ara bul diye bir arama motoru vardı google'dan önce çıkmış herhalde türk onu kullanmamış gidip google'ı kullanmış.
Bizde batı taklitçiliği var hayranlık filan değil bu hayranlık bir yere kadar.Sana söyleyeyim piyasada türk milleti türk sitelerine baksaydı bizden çok facebooklar çok twitterlar çıkacaktı :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Danışman
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
Neden yok diye isyan etmek yerine siz geliştirin bizde ekonomik destek olalım o zaman
Saygı ve Başarılı projeler dileği ile
Turan ERDOĞAN
Bilgisayar Mühendisi
turan@tddteknoloji.com
www.tddteknoloji.com
0507 707 63 28
Turan ERDOĞAN
TDD Teknoloji Destek ve Dan. Ltd.
turan@tddteknoloji.com
0 216 311 3738
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sektör tekelde olunca girişimciler projeler kuruyor, destek gelmeyince heves kaçıyor, e zaten bütçe olmadığından tanıtım yok, bütün girişimler birbirinin kopyası da olunca ortada sadece kirlilik kalıyor. özet bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer dağılmayacak grup yaparsak kuralım neden olmasın..