Ulpianus
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türk milleti basitliği sever, ağır görüntüyü beğenmez. Tasarımcıların buna dikkat etmesi gerekir. Somut örnek vereyim,
3-4 sene önce internethaber 1 numaraydı, ama tasarımı bir değiştirdiler, ağırlaştırdılar benim için ve bir çok ziyaretçi için öldü.
Ama sade,HIZLI tasarımıyla onun yerini ensonhaber aldı.
Neden?
Hızlı - sade
Ayrım şu, yabancılar sade seviyorlar sade tasarlıyorlar. Hem tasarımcılar kendi işlerini beğeniyor hem de müşteriler. Çünkü ulaşılabilirliği yüksek veriler yüklenebiliyor tasarımlara.
Biz (tasarımcıları kastediyorum) ağır, yoğun görsel seviyoruz tasarlayamıyoruz. Eğer tasarlanan sitede çok mühim veriler olsa bile o yoğunlukta onları ayrıştıramıyoruz.
Bu kadar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu konuda cogunuz haklisiniz. Birde deonemli birsey varki cevre faktoru. Yani mesela ben suan firma scriptim uzerine calisiyorum bazen sabahliyorum ancak cevreme ne kadar anlatsam da oyun oynuyor yada bos bos internette dolasiyor oluyorum. Buda can sıkıyor. Sogutabiliyor insani. Ancak anlasalar ne yaptigimi ozaman daha verimli olunacagina inaniyorum. Yazim hatalarinin kusuruna bak
mayin telefonile yaziyorum
Spaksu
Tasarım = Fikir Çalışması
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sıfırdan tema yaparsınız (blog için konuşuyorum) o kadar emek verirsiniz, densizin biri gelir temayı tamamen çalar sonra üzülürsünüz kızarsınız ve yabancı bir temayı editleyip kullanırsınız. Şimdide bu temayı çalıyorlar ve çalmadım esinlendim diyorlar.. ne yaparsanız yapın düzelmez bu iş :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
AzReTL
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
freelancer
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
themeforestta en çok satılan tema neredeyse hiç bir özelliği yok 300.000 Tl'ye yakın para götürmüşler. Biz çok çok iyi temalar yapıyoruz ama, değerimizide bilenler pek olmuyo, hemen wareze düşüyo genelllikle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HeRaM41
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ya ben birşey sormak istiyorum sürekli blog temaları ortalıkta kol geziyor arkadaş 3 aydır özellikle Türk yapımı yemek sitesi teması arıyorum 1 tane var ama paralı oda 5 kuruş etmez neden farklı alanlarda yapılmıyoda aynı tasarımlar evrilip çevrilip önümüze konuluyo yav inanır mısınız yabancıların yaptığı en b*ktan tema bile bizde satılan paralı yemek temasından iyi e birazda farklı alanlara yönelelim değil mi :) belki o zaman daha karlı çıkıcaz ama yoook tutturmuşuz bi blog teması xx log teması xy blog teması bu ne arkadaş bi tanenizde böyle laçkalaşmayan bi alan için tema yapın :)