lostyazilim

Twitter Sizce Kapanır mı ?

7 Mesajlar 915 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
3 Kasım gecesi başlayan internet erişim kısıtlamaları sonrasında Vpn servisleri sunan sitelerin tek tek kapatılma kararı herkesi şaşkına çevirmişti.Sosyal medyanın günümüzdeki önemi hiç tartışmasız çok büyük ve hayatımızın çoğunluğunu kaplıyorlar desek yeridir.Yaşanan siyasi olaylarda bireylerin karşı karşıya kalabilecekleri en etkili ortam olan Twitter ise artık ülkemizde son günlerini yaşıyor.

Twitter Kapanır mı ?

Aslında bu sorunun cevabını hepimiz merak ediyoruz.Henüz kesin birşey yok ortada ancak nasıl ki zamanında youtube kapatıldıysa Twitter'da şuan geçtiğimiz dönemde yaşananlardan sonra kapanabilir.Twitter'ın kapanmasına gerekçe olarak siyasi karışıklıkların çıkarılabilmesi için müsait bir ortam olması ve insanların çabuk galeyana gelebileceği riski bulunuyor.Herhangi bir provake ve olası durumlara karşı belkide kapanması en doğru karar olacaktır.Bazı kişiler kapanma kararına "özgürlüğin engellenmesi" gözüyle baktasa ciddi bir dönemden geçildiği unutulmamalıdır.

Bu durumun resmi bir açıklaması olmazken tamamen insanlar arasında yayılan ve twitter üzerindede siteyle vedalaşanlar olduğu bile görülüyor.En kısa zamanda bu konu hakkındada detaylı bir açıklama yapılacağını düşünüyoruz.Umarız ki daha kötü sonuçlar ile karşılaşmadan engelsiz internete kavuşuruz.

Kaynak: http://tekneloji.net

wmaraci
reklam

CEMB CEMB WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 39 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
twitter felan kapanmaz kardeş en fazla bir süre erişime kapanır e onuda millet aşıyor zaten vpn felan kullanarak he ben kullanmıyorum o ayrı ama çoğu kişi kullanıyor

• Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
CEMB Youtube bir dönem kapalı kalmıştı.Twitter'ında kapanma ihtimali olduğunu düşünüyorum.

CEMB CEMB WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 39 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
bütünüyle kapanma ihtimalinden bahsediyorum ben yani bizim halk illa bir şekilde girer twittersız yapamaz çekirdek gibi olmuş sosyal ağlar artık farketmeden günde saatlerimizi geçiriyoruz. one yapmış bu kimmiş vesaire diyerek
narinhosting

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Activist Activist Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Patron
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 208
  • Beğeniler 57 / 89
  • Ticaret 1, (%100)
Twitter'ın kapanması gibi bir durumda , Türkiye'ye siber saldırı başlar.

canbeg canbeg blogladim.com Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 7, (%100)
1) Twitter dandik bir site değil. Türkiye üzerinden kullanımı çok. Bu nedenden dolayı kapatılmaz, kapatılma gibi bir kesin duyumun ortaya çıkması provokasyonların çıkmasına neden olur.

2) Hadi devlet olarak sen bu siteyi sonsuza dek erişime kapattın. Adama sormazlar mı? Madem tehlikeli bir site, bu sitede senin savcılarından, Cumhur Başkanına kadar bütün birimlerinin neden hesabı var diye.

UNIX, temelde basit bir işletim sistemidir ancak bu basitliği anlamanız için dahi olmanız gerekir.

• Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)

canbeg adlı üyeden alıntı

1) Twitter dandik bir site değil. Türkiye üzerinden kullanımı çok. Bu nedenden dolayı kapatılmaz, kapatılma gibi bir kesin duyumun ortaya çıkması provokasyonların çıkmasına neden olur.

2) Hadi devlet olarak sen bu siteyi sonsuza dek erişime kapattın. Adama sormazlar mı? Madem tehlikeli bir site, bu sitede senin savcılarından, Cumhur Başkanına kadar bütün birimlerinin neden hesabı var diye.

Activist adlı üyeden alıntı

Twitter'ın kapanması gibi bir durumda , Türkiye'ye siber saldırı başlar.

Yalniz bu site bireysel olarak tehlike sactigi icin degil.Ulkemizdeki siyasi kargasa sebebiyle engellenmesi gundemde.Yoksa 7 den 770 ye herkesin var hesabi :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al