Evet bu konumuzda webmaster'lar tarafından oldukça önemli ve aranan bir araç olan "Ubbergest" google anahtar kelime aracını sizlere tanıtmaya çalışacağım... Konu anlatımı net üzerinde hemen hemen hiç yok gibi doğrusu ben bulamadım bu bilgimide bu yazımda paylaşmak istedim umarım herkes için faydaları olur.

Ubbergest nedir ?
Ubbergest google tabanlı çalışmakta olan anahtar kelime önerme aracıdır. Konunuza yönelik anahtar kelimeleri ubbergest ile tarattığınız zaman sizlere girdiğiniz kelimenin google'da en çok hangi şekilde arandığını sunmaktadır.

Ubbergest kullanımı ?
Ubbergest kullanımı sandığınız kadar çok zor birşey değil... Aksine bu araç sizin için daha kolay ve pratik kullanımı ile hızlı sonuç almanızı sağlayacak ve google aramalarında konunuzu en üstlerde göstereceksiniz...
Şimdi adım adım ubbergest kullanımına başlayalım.

Resim: 1.1
1- Aramak istediğiniz anahtar kelimeyi giriniz.
2- Bulunduğunuz ülkeyi seçiniz.
3- Aramak istediğiniz nesneyi (resim,video) vs. seçiniz.
4- Captcha formunu doldurunuz.
5- Öner (Suggest) butonuna tıklayınız.



Resim: 1.2
Evet yaptığımız "Blogger" kelime araması sonucunda Resim: 1.2'de gördüğünüz gibi "Blogger" kelimesinin google'da en çok nasıl arandığını gösteren bilgileri alıyoruz. "Blogger" en çok sırasıyla blogger, blogger temaları, blogger templates diye devam etmekde ve buna ek olarak blogger'in yanına harf aramalarınıda A'dan Z'ye kadar görebilirsiniz.



Kaynak; http://blogsavar.blogspot.com.tr/2014/03/ubbergest-anahtar-kelime-arac.html