lostyazilim
tr.link

üç gün oldu sitem indexlenmedi

7 Mesajlar 1.081 Okunma
acebozum
tr.link

j700 j700 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Otel
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 1263
  • Beğeniler 214 / 215
  • Ticaret 1, (%100)
domaini üç gün önce aldım sitem halen indexlenmedi normalda yeni domain aldığım zaman aldığım gün indexlenirdi bu neden indexlenmiyor

sitem
alanyaotel.org

google arama
https://www.google.com.tr/#q=site:alanyaotel.org

sonuç çıkmıyor

elektronikssl
webimgo

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)
Çünkü siteni henüz google eklenmemişsin veya sandbox var ( sanmıyorum sıfır site )

İnfo : parametresi ile kontrol et siten oraya eklendiğinde artık indexde alacaktır. 3 gün çok kısa süre ben ilk 3 ay adam akıllı index alamamıştım. düzene girdikten sonra 60 70K oldu.

cgrers cgrers WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 39 / 152
  • Ticaret 5, (%100)
Buradan sitenizi bildirebilirsiniz: https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url?q&dq&submit=Adres+Ekle

RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com

BiELOF BiELOF Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Makine Modelcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 85 / 359
  • Ticaret 2, (%50)
Karışmayayım dedim yine dayanamayıp yazayım.
Bu arada bazen çok kılım. (Doğruları söyledikçe sevilen kim olur ki)

Google benim amcaoğlu olur. Kendisine bir telefon açarım. Hemen sitenizi indexler.

Öncelikle hangi domain alırsanız alın kendi kendine index alacak gibi bir durum yoktur.

Bir şehirden başka bir şehire nasıl taşındığınızda; sabit telefon numaranızı taşıyor, üzerinize kayıtlı elektrik, su ve doğalgaz faturanızı iptal ettiriyor ve adres bilgilerinizi yeni taşındığınız yerde muhtara bildirmek gibi buna benzer işler yapıyorsanız, Bir web site açtığınız zamanda arama motorlarına yönelik bazı işlemleri yapmanız gerekmektedir.

Oysaki açtığınız konuda eklediğiniz linki buraya eklemeden önce bir kontrol etseniz sizin en basit işlemleri yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir.

Elbette burası webmaster sitesi. Yinede her kesin her şeyi bilmesi gerekmiyor. (Forumun amacı bu zaten. Paylaşmak, öğrenmek)

Google Search Console'u deneyin
www.google.com/webmasters/
alanyaotel.org sitesinin sahibi siz misiniz? Google dizin ve sıralama verilerini edinin.
Aradığınız - site:alanyaotel.org - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil.

Web sitenizi Google Search Console eklediniz mi?
Web sitenizi doğrulama yöntemlerini kullandınız mı?
Sitenizin kullanılan dil kısmını belirttiniz mi? (Türkçe ve yerel sonuçlar ile aranması v.s.)
Sitenizin site haritasını gönderdiniz mi?
İşinize yarayacak ev arama motorlarının sevdiği bazı meta etiketleri eklediniz mi? (all, index, analystic, v.b. gibi)

Bu arada peşinen söyleyeyim.

Siten ile ilgili ciddi anlamda bir çalışma yaptırmalısın.

Responsive tema değil (birisinin ccep telefonundan ve bir kaç tabletten siteye girip kontrol etmelisiniz)

Sitenize bakarak kurumsal olmadığınıza kanaat getirip kalacağım var ise bile vaz geçerdim.

Kurumsallık illaki 444 lü danışma numaralarının olması bir çok ulusal kanal tv ve gazetelerde boy boy reklam vermek değildir.

İLETİŞİM
0(242) 512 04 03
0(536) 603 25 53
aydogar07@hotmail.com

Güllerpınarı Mah. Emiroğlu Sok. No:17 Çevre Yolu Devlet Hastanesi Altı Bim Market Yanı Şükrü Bey Apart Otel Alanya/ANTALYA/TÜRKİYE

Siteniz ile alakalı e-posta hesabı alın.
İster Gmail isterse Hotmail hesabı olsun kurumsal isim olsun.

sukrubeyotel@ v.s.............
sukrubeyapartotel@ v.s.............

Herhagi bir Türkcell, Vodafone v.s. uğrayıp 0(242) 512 04 03 numaranız ile aynı boşta numara varmı kontrol edin.
0(532) 512 04 03
0(533) 512 04 03
0(542) 512 04 03

v.b. gibi bir numara hem sabit hemde cep numarası göze daha hoş gelir.

Web siteniz ile ilgili bir diğer tavsiyemde 1 bebek dünyaya 9 ayda gelir.

Siz arama motorlarının sevdiği şekli ile sayfalarınızı hazırlayıp zamana bırakın. Gerisi arama motorlarına kalmış şeydir.

(Bugüne kadar Google harici herhangi bir arama motoru webmaster üyelik yapmadığım halde hepsinde index sayım olduğu gibi kelime anahtarlarında üst sırada çıkartmaktadır.)

Hayırlı günler.

Not: alanyaotel.org/odalarimiz.html sayfanızda resimlerde sorun var.
j700

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

j700 j700 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Otel
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 1263
  • Beğeniler 214 / 215
  • Ticaret 1, (%100)

BiELOF adlı üyeden alıntı

Karışmayayım dedim yine dayanamayıp yazayım.
Bu arada bazen çok kılım. (Doğruları söyledikçe sevilen kim olur ki)

Google benim amcaoğlu olur. Kendisine bir telefon açarım. Hemen sitenizi indexler.

Öncelikle hangi domain alırsanız alın kendi kendine index alacak gibi bir durum yoktur.

Bir şehirden başka bir şehire nasıl taşındığınızda; sabit telefon numaranızı taşıyor, üzerinize kayıtlı elektrik, su ve doğalgaz faturanızı iptal ettiriyor ve adres bilgilerinizi yeni taşındığınız yerde muhtara bildirmek gibi buna benzer işler yapıyorsanız, Bir web site açtığınız zamanda arama motorlarına yönelik bazı işlemleri yapmanız gerekmektedir.

Oysaki açtığınız konuda eklediğiniz linki buraya eklemeden önce bir kontrol etseniz sizin en basit işlemleri yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir.

Elbette burası webmaster sitesi. Yinede her kesin her şeyi bilmesi gerekmiyor. (Forumun amacı bu zaten. Paylaşmak, öğrenmek)

Sitenizin kullanılan dil kısmını belirttiniz mi? (Türkçe ve yerel sonuçlar ile aranması v.s.)
İşinize yarayacak ev arama motorlarının sevdiği bazı meta etiketleri eklediniz mi? (all, index, analystic, v.b. gibi)

Bu arada peşinen söyleyeyim.

Siten ile ilgili ciddi anlamda bir çalışma yaptırmalısın.

Responsive tema değil (birisinin ccep telefonundan ve bir kaç tabletten siteye girip kontrol etmelisiniz)

Sitenize bakarak kurumsal olmadığınıza kanaat getirip kalacağım var ise bile vaz geçerdim.

Kurumsallık illaki 444 lü danışma numaralarının olması bir çok ulusal kanal tv ve gazetelerde boy boy reklam vermek değildir.

Siteniz ile alakalı e-posta hesabı alın.
İster Gmail isterse Hotmail hesabı olsun kurumsal isim olsun.

sukrubeyotel@ v.s.............
sukrubeyapartotel@ v.s.............

Herhagi bir Türkcell, Vodafone v.s. uğrayıp 0(242) 512 04 03 numaranız ile aynı boşta numara varmı kontrol edin.
0(532) 512 04 03
0(533) 512 04 03
0(542) 512 04 03

v.b. gibi bir numara hem sabit hemde cep numarası göze daha hoş gelir.

Web siteniz ile ilgili bir diğer tavsiyemde 1 bebek dünyaya 9 ayda gelir.

Siz arama motorlarının sevdiği şekli ile sayfalarınızı hazırlayıp zamana bırakın. Gerisi arama motorlarına kalmış şeydir.

(Bugüne kadar Google harici herhangi bir arama motoru webmaster üyelik yapmadığım halde hepsinde index sayım olduğu gibi kelime anahtarlarında üst sırada çıkartmaktadır.)

Hayırlı günler.

Not: alanyaotel.org/odalarimiz.html sayfanızda resimlerde sorun var.

öncelikle bizi düşünüp bu kadar şey yazdığınız için çok teşekkür ederiz

önceden iki tane şübemiz vardı onun adı aydoğardı onun için o şekilde mail almıştık

bu dediklerini nasıl yapacağım ben henüz acemi web masterim

birde site maps nasıl hazırlaya bilirim

BiELOF BiELOF Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Makine Modelcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 85 / 359
  • Ticaret 2, (%50)
Özel mesajla numaranı bırak arayıp tarif ederim.

PcDelisi PcDelisi Kısa bir ara Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 705
  • Beğeniler 227 / 226
  • Ticaret 387, (%100)
Siteniz indexlenmiş olarak görünüyor ama aşırı derecede gereksiz kodlar mevcut. Bu şekilde arama motorlarında üst sıralara çıkması çok zor olur.

WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al