-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirtigim üzere bir kaç şey yaptırmak istiyorum karşılıgında ücrette anlaşırsak yaptırmak istiyorum lütfen bilmeyenler başvurmassa sevinirim...
Yapılacak olan işler şunlar
4 5 yıllık bir sayfam var WORDPRESSuzun zamandır girip pek bakmıyorum girdigimde tema güncellemeleri , tema içindeki güncellemeler bunlar yapılır yedekleyip uygulamayı güncellemek istiyorum.
yeni bir domainim var wordpressi kurup domaini site hazırlanıyor tarzında bir giriş yapıp o şekilde bırakmak istiyorum.
site ile ilgili adsense admob gibi yerlerden gelen mesajlar var adsense içeriklerinde hatalar var bunlarıda birlikte altından kalkmak istiyorum
fiyat için aklımda rakam yok özelden mesaj atıp tel no yazarsanz watsapp dan yazıcam .
işlem teamwier veya anydeskten bilgisayarıma girerek yapılacaktır hesap şifreleri verilmeyecektir.
yardımlarınız için teşekkürler .
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
++++++++++++++ watsapdan tel yazin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam bir şey yapacak olan adam sunucuya açık port bırakır gene yapar anlamazsınız :D baltalama gibi olmasın ama tw yada anydesk üzerinden bunun gibi işlemler oldukça angarya.
ek olarak: ücretsiz eğitim vermiş bile sayılır bu işlem. yapacak kişi eğitim ücreti isterse şaşırmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mantıklı haklısın ama bide aynı durumu senin açında düşünsen ? kendi acından :)
1 kişi bu mesajı beğendi.