lostyazilim
tr.link

Ücretiyle Yaparım Diyenler Hakkında

12 Mesajlar 1.468 Okunma
acebozum
tr.link

devrimedia devrimedia WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master & Grafiker
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 868
  • Beğeniler 146 / 251
  • Ticaret 5, (%100)
Ben yıllarca emek vereyim bir şeyler öğreneyim, sabit bir işim olmasın freelance olarak çalışayım herifin biri gelsin ücretsiz logo yaparmısınız diye konu açsın bende kalkıp bunca yılın birikimiyle, yarım saat, 1 saat belki 2 saat boyunca o kişiye ücretsiz logo yapacam ? oldu başka ?

Ücretsiz destek isteyen konusunun başına ücretsiz yazsın arkadaşım, yoksa yorumlarda bol bol görürsünüz ücretli destek sağlayabilirim yorumlarını.

Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
wmaraci
reklam

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
Ya böyle adamlar her yerde var aslında kolay bir işi bile zor gibi gösterip para koparma derdindeler. Amaç sana yardım etmek değil senden para koparmak, ama gerçekten yardımcı olmak isteyenlerde var; sana çıkarcıları para gözcüleri bencilleri rastlamış. Sorsan yılların eğitimini aldım diyor ya iş basit sadece belkide worlpress te bir ayar yapılacak bilmiyorsun yapamadım hemen ücretli destek. Zaten emek isteyen zor iş için ücretsiz destek istenmez eyv ama 5 dk iş içinde utanmadan paralı destek veririm diyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al