lostyazilim
tr.link

Ücretsiz Makale Yazmak İstiyorum

4 Mesajlar 631 Okunma
lstbozum
tr.link

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Yirmi yaşındayım, istanbul'da yaşamakta, Amasyada grafik tasarım okumaktayım. Makale yazmayı ve içerik üretmeyi bir hobi olarak görüyorum. Ancak makale yazabileceğim bir websitem yok! Açsam bile belli bir zaman sonra ilgilenmeyecek ve kapatacağım. Ücretli olarak da yazmak istemiyorum. Çünkü; zorunlu olarak devam etmem beni erkenden sıkıyor ve hobim olarak gördüğüm bu olay bana zulüm gibi gelmeye başlıyor.

Sizin istediğiniz konu üzerine farklı sitelerden, yazmaya başlayacağım konu hakkında araştırma yapıyorum. Hem böylece kendimi de geliştiriyorum. Araştırma yaptığım konuyu, kendi özgün cümlelerim sade ve akıcı bir dil ile makaleyi oluşturuyorum.

Bir günde on makalede yazabilirim, on günde bir makalede!
Yani anlayacağınız zaten kendimi geliştirmek ve hobi amaçlı yazıyorum. İstediğim zaman yazarım ve size gönderirim. Siz makaleyi dilediğiniz zaman sitenize ekleyebilirsiniz.

Kelime odaklı içerik üretmem.
Kısacağı makale yazarken laf kalabalığı yapmayı sevmem. Yapanıda sevmem! Bir makale'nin yazılma amacı okuyucuya birşeyler katmak değilmidir zaten? İnsanlar susamış oldukları bilgiyi onlara en kısa ve en akıcı bir şekilde anlatmalıyız ki; susuzlukları dinsin. Gereksiz kelimelerden kaçınırım, okuyucuyu sıkmadan; en kısa yoldan, en fazla bilgiyi vermeye çalışırım.

İçerik üreteceğim site yarın kapanmamalı!
Banada yazık etmeyin, kendinizede. Yarın kapatacağınız bir blog sitesi için benden makale yazmamı beklemeyin. Beni seni boşver! İçeriğe yazık. Telef olacak güzelim makaleler. İyi bir blog sahibinin, iyi bir bloğuna, iyi içerikler üretmek isterim.

wmaraci
reklam

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)
Merhabalar hocam tek başıma 2 aydır sıfırdan açtığım web sitemde makale üretiyorum. İnternetten para kazanma yöntemleri ve webmasterlara yardımcı olucak konular hakkında. Siteyi hiç bir zaman kapatmayı düşünmüyorum. Ben yaşadığım sürece devam edecek diyebilirim. Konu hoşuna gider ise istediğin zaman makale yazabilirsin.
Erdemakale

kişi bu mesajı beğendi.

Umitunal Umitunal Webfaresi.net Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webfaresi.net r00tadmin
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ü** Ü**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 379 / 378
  • Ticaret 27, (%93)
https://manyak.site isterseniz yazarlik verebilirim karsiligindada adense hesabiniz varsa sitede istediginiznyere eklersiniz

Webfaresi.net Beklerim

Erdemakale Erdemakale WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek İçerik Üreticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 110 / 240
  • Ticaret 4, (%100)
anilcagliyan Arkadaşımızın sitesinde yazacağım. Sizede teşekkür ederim ümitünal
Umitunal

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al