-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Smm Scriptine ne dersiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Naptın
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam keşke konuma bir göz atsaydınız illegal herhangi bir script zaten yazmıyorum, "neden yazmıyorsun?" diye çok mesaj alıyorum özellikle smm gibi scriptler için ben o tarzda sistemlerin benim kalitemi ve hedef kitlemi sarsacağını düşünüyorum, sonuçta siz illegal iş yapan birinden güvenilir bir iş beklerseniz kendinizle çelişirsiniz mesajınız için teşekkür ederim hocam yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sevgililer günü evlilik yıl dönümü sevgiliye doğum günü scripti yazabilirsin. Piyasada üç beş tane var ama eskidiler artk. Arkaya alakalı müzik ve page1 page 2 şeklinde evetli hayırlı gibi bir şeyler olsa güzel olur. Kod bilgisi çok zayıf olanlar görselleri çok kolay editleyebilirse iyi olur. Üstelik gerekli kitleye ulaşabilirsen satılabilecek tarz ürünler benim gözümde önce bir dene. Tutarsa satışada geçersin.
Saçmaladımmı bilmiyorum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
http://muslumbaser.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
döviz borsa scripti olabilirmi
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
yenipvp
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla bir hafta oldu dile kolay 1 haftadır metin2 pvp serverler tanıtım scripti arıyorum 1 haftadır bulamadım birşey yaa hepsi httrackla çekilmiş scriptiler oluyor yada sql açıklı falan filan yap bir güzellikte şu piyasa artık rahatlasın adam akıllı bir şey yok
hepsi çöp
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Özel script projem var istersen özelden bana ulaş fikir için. Yapabilirim diyorsan anlaşırız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Naptın
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hocam şuan bunu burda illegal değil diye sizle munakasaya gırmıcegım zaten şöyle bir düşünürsek geçmişten yana .exe crs eklenti vs ne kadar illegal oldugunu acıklıyor.