-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar wordpress temamızı yurt dışındaki insanlara nasıl pazarlayabiliriz
themeforest dışında forum olabilir veya farklı fikirleriniz var ise paylaşabilir misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizmci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Digitalpoint gibi forumlarda tanıtabilirsiniz ama artık forumlar pek işe yaramıyorlar. Kendi tema satış sitenizi kurmalısınız. Satış ortaklığı sisteminiz ve iyi temalarınız varsa müşteri bulursunuz.
Tabii Paypal sorununu çözmeniz gerekli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Marker
Lead Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lead Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CreativeMarket kullanabilirsin. Yurtdışında ikamet eden akraba veya arkadaşın varsa Pinterest en iyi çözüm. Belirli ülkelerin kartlarını kabul ediyor Pinterest. Günlük $500 bütçe ile tek şablondan 200+ şablon satışı gerçekleştirdim geçen ay. Tavsiye ederim. Diğer bir konu tasarımların kalitesi en önemli husus. Yurtdışı Marketplace çok farklı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
satış sitemiz mevcut google adwords te yayınlamaktayız ancak wordpress temalarının satışının bol olduğu yurt dışında bir yer arıyorum ama girebilmeliyiz themeforest gibi zor olmamalı
Marker
Lead Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lead Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ThemeForest pazarını gözünüzde fazla büyütmeyin. Çoğu amele kaynıyor. Stok görselleri ve javascript ile kullanıcıları aşık ediyorlar. Benim için önemli olan google siteyi sevsin yeter. Şunu belirtmek istedim, yurtdışı pazarında sattığınız ürünleri pazara yakın kullanıcıların satın almasıdır. Yani ileri düzey bir geliştirici şablonunuzu satın alıyor. Teknik destek ekibi olarak çok fazlasını sunmanız gerekiyor. Marketplace pazarlarında 14 gün veya 7 gün geri ödeme politikası mevcut. Müşteri sizden memnun kalmadığında şablonunuzu geri iade etmek için harekete geçecektir. 3 yıl önce TemplateMonster şirketinde çalıştım ve bana çok şey kattı. Pazarda TemplateMonster ekibinin tasarımları ve desteğini tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Şuanda dışarıdan projeler almaya başladılar ancak ileri düzey projeler mevcut. Satış yapabilir misiniz emin değilim. Pinterest'i tavsiye ederim, kesinlikle satış rakamlarınızı burada arttırabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim istediğim böyle *** wmaraci gibi sürekli aktif olan uluslararası bir yer digitalpoint ilginç bir şekilde üye kabul etmiyor kaç defa denedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha çok Türkiye kullanıcılarını hitap eden bir proje tasarladık güncellemeler elbette gelecektir şimdilik müşteri kitlemiz memnun sadece bilmek istediğim yurt dışı pazarında hangi yerler kullanılıyor açıklamalarınız için teşekkürler