-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Malum üniversite tercihleri başladı herkes konu açmış, bende açıyım kafama takılanları soruyum dedim.
Ankara'da oturuyorum uzaklara gitmek istemiyorum. Bilgisayar mühendisliği istiyorum. Ama Şehrimde puanım yetmiyor. Ankara'da %50 burslu özel okula gitmekmi daha mantıklı yoksa en yakın Kırıkkale, Konya gibi devlet okullarına gitmekmi. Hangisi daha mantıklı olur eğitim açısından, iş bulma açısından.
Birde yazılım okumak istiyorum nasıl oluyor üniversiteye girerkenmi seçiyoruz yoksa 2. sınıftamı seçiyoruz.
Önerileriniz var ise tecrübeli abilerimden yorumları bekliyorum.
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
burası yeri değil,
%50 daha mantıklı çünkü dışarı çıkarsan yeme içme kira masrafı zaten özel okul parasını bulur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
adanan menderes iyi diyen arkadaş halt etmiş kardeşim özel universite her türlü iyidir. Bazı özel üniversiteler tanıtımlarına gitmistim üniversite zamanı arel bizi tercih ederseniz işinizi biz buluyoruz gibi sözcükler kullanmıştı yani sizi çok iyi firmalar ile tanıştırıyorlar ve iş imkanı sağlıyorlar devlet üniversiteleri ise sadece sizi okutuyorlar ilgisizce iş imkanı kendiniz bulmaya çalışıyorsunuz yerinizde olsam özeli tercih ederdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Akşam detaylı bir pm yollarım konuyla ilgili.