-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ünlü giyim markasının blog sayfasında önemli olabilecek açık(link yerleşimi) yakaladım.
adult siteler vs vs bir çok site bu marka üzerinden hacklink yapıyor ve istedikleri rank ülke sıralaması ve googlede pozisyon elde ediyorlar.
Bu açığı sizce nasıl bir şekilde bildirmeliyim arayarak mail atarak hangisi daha doğru olur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Açık varsa bildirmen lazım.Firmayı önce ara durumu izah et normalde ücretli iş yapıyorum fakat bunun için sizden ücret talep etmeyeceğim önümüz bayram elbise hediye çeki verirseniz size yardımcı olmak isterim de en az 2bin liralık elbise alırsın :) adamlar yazılımcılara tonlarca para döküyor bedavaya yapma sakın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açık blog sayfalarının > anasayfalarında ve bi sayfa kaynağı okusalar 10 15 dk göz gezdirmeyle bulurlar aslında.
ben sadece sitenizde bir açık söz konusu bunu deyip bunun açığını vermemek istiyorum evet bende bir para ödülü bekliyorum bu işten.
bedavaya getirmiceklerini tahmni ediyorum fakat bunu nasıl alttan alttan hissetirebilirim.Ayrıca bu tarz dünyaca ünlü büyük markalara ödüldür cart curt yaparsanız sizi takmaz salarlar 10 15 tane yazılımcıyı siteye açığı bulmaları 5 dk sürmez.
öneriler lazım bana öneriler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Dostum bu tarz yorum yapacagını bilseydim yazmazdım bilesin.Yaşından dolayı bu tavrını maruz görüyorum.
Sana öneriler lazım öneriler ..... bulursun önerileriiiiii
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Neden her şeyden bir şey bekliyorsun ki? Ben şahsen bahsettiğin tipte bir şirkette yöneticisi olsam ve biri bana böyle bir şey bildirse, yazılımcıya döktüğüm paranın fazlasını sana hediye eder, elimdeki yazılımcılara temiz bir kalay çekerdim.
Yaşından dolayı böyle heyecanlanmanı anlıyorum ama her şey menfaat değildir. Büyük emek harcayıp, bir şeyler üretmiş olsan haklısın diyeceğim de, açık yakalayıp menfaat beklemek doğru değil bence. insandır hata yapar, çok para kazananlar da hata yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
"herkes yaş'dan vurmuş.Akıl yaşda değil baştadır üstadım.."
Bu cümle benim adıma sana "tavsiye" vermenin anlamsız olduğunu ve gayet ciddi anlamda heyecanlı olduğunu anlatıyor. Senin akıl seviyeni sorgulayan bir kelime kullanmadım ben.
Verdiğim rahatsızlık için özür, sana hayatta başarılar dilerim.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Birşey farketmez. Sitenizde açık var dersin, telefonu kapattığın gibi açığı bulup kapatırlar.
O açıktan biri faydalanıp siteye zarar verse hapse attırırlar.
Çok ünlü bir hacker olduğunuz imasında bulunsanız ve onları inandırsanız, açığı daha hızlı kapatıp sizi yine hapse attırırlar.
Açık varsa vardır yoksa yoktur. Bu kadar.