Sayın İlgili,

Bu maili TLS 1.0 üzerinden sisteme geldiğiniz için almaktasınız!
TLS 1.0 açığının production (üretim) ortamlarımızda 01/06/2017 itibariyle kapatılacağı konusunda bir kaç kez bildirimini yaptığımız üzere 57 gün kaldığını hatırlatmak üzere mail ve duyuru yeniden yapılmıştır.Bu tarihten itibaren TLS 1.0 desteği devre dışı bırakılacaktır.
TLS 1.0 yerine TLS 1.1 ve TLS 1.2 üzerinden işlem yapabilirsiniz.Aşağıdaki api dökümanlarınızı güncellemeniz ve test/entegrasyon ortamında test etmeniz önemle rica olunur.
Rapor arayüzü “Yardım Bölümünden” Epayapi.dll , Epayment.dll ve Jpayapi için güncel sürümlerimizi ve test bilgilerini yardım dökümanları bölümünden indirebilirsiniz.
Ayrıca rapor arayüzünden bu tip güncellemeleri takip ederek sisteminizi güncel tutmanız gerektiğini hatırlatırız.
TLS 1.1 ve TLS 1.2 için net framework 4.5 ve daha üst versiyonların kurulu olduğu teknolojiye sahip olmanız gerekmektedir.
Email : destek.est@asseco-see.com.tr
Tel : 0212 319 06 00 numaralı telefonu tuşlayarak destek alabilirsiniz.
Üretim ortamında sorun yaşamamak için veya yaşayıp/yaşamayacağınızdan emin değilseniz testvpos ve entegrasyon ortamında test işlemi yapmanızı başarılı olmanız durumunda üretim ortamında sorun yaşamayacağınıza işarettir.
Hata alınması durumunda ilk duyurumuzdaki yönergeleri takip ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Göstereceğiniz anlayış için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla,

https://tr.asseco.com

beyler bunlar nedir "what dedin gülüm" oldum :D

Yanlız uyarıyı üyesi olduğu banka firmarının sanal poslarını kullananlara yapıyor.
Akbank, teb, ing vs gibi