lostyazilim

Var mı Benimle Bir Projeye Koyulan?

4 Mesajlar 735 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

leomaster leomaster Wmaracı Sevdalısı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 715
  • Beğeniler 212 / 129
  • Ticaret 66, (%100)
Arkadaşlar uzun süredir aklımda olan, ancak bir türlü zaman bulamadığım projeye artık başlamayı düşünüyorum. Proje basit bir proje. Kısaca özet geçecek olursak reklam verenler ve reklam yayıncıları arasında bir köprü olacağız. Emlak misali. Komisyon üzerine çalışacağız. Ancak tabiki diğer sitelerden farkımız olacak her kategoride hizmet vermeyeceğiz.

Adım attığım projelerde genelde çok hızlı gelir sağlayan birisiyimdir. Benimle yola şuana kadar ortaklık yapıp çıkan olmadı :) Nedeni ise şuana kadarki tüm projelerim vs herkese hayal, uçuk olarak gözüktü. Hatta belkide projelerden bazılarının sonuçları bazı kişilere yalan olarak bile gözükmüş olabilir.

Ben bu proje ile de kısa sürede başarı elde edeceğimizi düşünüyorum.

Ortak olacak kişi ile %50 gelir ortaklığı yapacağız. Beklentilerim sadece Domain , Hosting ve Tema parası olacak. Bu da toplam 100-120 tl arasına denk gelecektir. Biz sadece 1 reklam komisyonundan kazanacağız zaten bu parayı. Aslında birçoğunuz diyecekki ver 100 tlyi kendin yap ne uğraşıyorsun, evet yapma yaparım. Ancak bir işimde artık yanımda bir yoldaş olsun istiyorum. İnsanlarla beraber kazanmak istiyorum. Kendisinden beklentim başta sadece budur. Sitenin hazırlanması ve işleri halletmek vs bana aittir. Ortağın ufak tefek işleri olacak, onları sonrasında anlatacağım.

Şimdilik genel olarak vereceklerim bunlar. Gün içerisinde birisiyle anlaşırsam direk projeyi bu gece hazırlayıp, yarın hayata geçireceğim. Eğer yarına kadar birisi ile bu yola çıkmazsam kendim tek başıma ilerlemeyi düşünüyorum.

Bu yola benimle çıkacak güvenilir samimi bir kişi PM atabilir.

wmaraci
reklam

Victoryksk Victoryksk Aracdk-Yakında Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** Ö**
  • Mesajlar 1599
  • Beğeniler 306 / 523
  • Ticaret 34, (%100)
Hocam projenizi merak ettim daha detaylı bilgi alabilir miyim? Mesela bir reklamveren neden adsense i değil de sizin projenizi tercih etsin?

leomaster leomaster Wmaracı Sevdalısı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 715
  • Beğeniler 212 / 129
  • Ticaret 66, (%100)

Victoryksk adlı üyeden alıntı

Hocam projenizi merak ettim daha detaylı bilgi alabilir miyim? Mesela bir reklamveren neden adsense i değil de sizin projenizi tercih etsin?

Hocam bahsettiğim gibi genel bir kategori altında olmayacak tek bir kategori altında olacak. Ve adsense politikalarına uyumlu olmayan bir kategori içermektedir.

Not: Adult değildir

Victoryksk Victoryksk Aracdk-Yakında Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** Ö**
  • Mesajlar 1599
  • Beğeniler 306 / 523
  • Ticaret 34, (%100)
Detaylı pm alabilir miyim ben? Skype kullanmıyorum :/

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al