-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhabalar arkaadaşlar, webmaster blogu açtım. İçerisinde Sosyal medya taktikleri , yatırım araçları , teknoloji paylaşımları vs vs yapıyorum. Kendi sosyal medya hesabımdan reklam yaparak, günlük 500 lerde tekil hit yapabiliyorum. Elimde siteme ayrıbileceğim, 2 k kadar bütçe var, bu bütçeyle siteme organik aramayla gelecek hiti nasıl artırabilirim? Yorumlarınızı bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prgramcılıgı,webmas
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgün makale almayı ve seo teknikleri uygularsanız 1 2 hafta içinde etkin olursunuz sitenizi pm atma imkaniniiz var mı
WORDPRESS VE BLOGGER DIZIN SITESI SITENI HEMEN EKLE
** www.wordpressblogcu.com **
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteniz ne üzerine bilmiyorum ama buna müsaitse kitle oluşturmanızda fayda var örneğin Instagram hesabı açıp orada sitenizle paralel içerikler üretip kitle oluşturun daha sonra link paylaşarak yeni kazandığınız nsanları sitenize siz istemesenizde çekmiş olursunuz derken papuç reklamları vs derken hoop bir bakmışsınız altınızda mercedes rezidansın birinde stüdyo daire Didim'de yazlık miss
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
makalelerinizin özgün olması dışında haftada 1 makale atmayın her gün yeni içerikler google amcanın hoşuna gidecektir :)