lostyazilim
tr.link

Veritabanım Silindi Ne Yapayım Sizce ?

14 Mesajlar 1.693 Okunma
acebozum
tr.link

cinmistik7878 cinmistik7878 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

ugur50 adlı üyeden alıntı

ben zamanında arkadaşa yardım edim demiştim sitesi çöktüğünde arkadaşla 75 liraya anlaşmıştık akşam görüşelim demişti baktım akşama siteyi kendi kurmuştu ama yine sorunları devam etmişti. Şimdi hatırladım arkadaşı. Bende birgün sonra mesaj atmıştım sizin sözünüz bu kadar mı en azından olumsuz yada kendim halledeceğim diye dönmediniz diye ve okuyup cevap vermemişti. O günki ahım tutmuş sanırım çok zoruma gitmişti hem anlaşma yapılmıştı hemde yalan söylemesi ve geri dönüş yapmaması hocam o gün...

Farkettiniz mi bilmiyorum ama o hesabım değil şu an ki. O hesabıma giriş yapamıyorum, o yüzden bir iki gün önce bunu açtım.

Ek Olarak:

mts adlı üyeden alıntı

Cache:siteinizinismi.com şeklinde yazarsanız google önbelleğe aldığı haliyle gösterir sitenizi ve buradan yazılarınız eğer önbelleğe alınmışsa hepsine ulaşabilirsiniz, biraz zahmet vererek hepsini tekrar ekliyebilirsiniz.

deneyeceğim teşekkürler

Ek Olarak:

Kumrat adlı üyeden alıntı

Her verimerkezinde yedekleme sistemi vardır, wordpress kurmak için veritabanını silmelerine gerek yoktur isterlerse size sunucudan yedeklerinizi verebilirler.

tekrar yazdım isimtescil e bakalım ne diyecekler

elektronikssl
webimgo

ugur50 ugur50 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek resepsiyon
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad U** E**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 9 / 1
  • Ticaret 1, (%0)

cinmistik7878 adlı üyeden alıntı

Farkettiniz mi bilmiyorum ama o hesabım değil şu an ki. O hesabıma giriş yapamıyorum, o yüzden bir iki gün önce bunu açtım.

Neyse kardeş diyorum bu nick nerden hele diye. İyi çalışmalar. Bir işi verirken verdiğiniz zaman ben yada başkası olsun ya bi an önce iptal ettiğiniz söyleyin yada iş yapılırken cevap vermemezlik yada olayı kafanıza göre iptal etmeyin bu herkesin zoruna gider... Kolay gelsin...

cinmistik7878 cinmistik7878 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

ugur50 adlı üyeden alıntı

Neyse kardeş diyorum bu nick nerden hele diye. İyi çalışmalar. Bir işi verirken verdiğiniz zaman ben yada başkası olsun ya bi an önce iptal ettiğiniz söyleyin yada iş yapılırken cevap vermemezlik yada olayı kafanıza göre iptal etmeyin bu herkesin zoruna gider... Kolay gelsin...

Sanırım anlayamadınız. Diyorum ki o wmaraci hesabıma giriş YAPAMIYORUM. şifremi unuttum vs her yolu denedim yine de o hesabı açamadım. Dün de bu hesabı yine açtım. Ayrıca nick'in nereden geldiğini bilmeden üzerinize vazife olmayan işlere bulaşmayın. Şimdi kendi işinize bakın lütfen , bilgilenmeye çalışıyoruz burada .

ugur50 ugur50 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek resepsiyon
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad U** E**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 9 / 1
  • Ticaret 1, (%0)

cinmistik7878 adlı üyeden alıntı

Sanırım anlayamadınız. Diyorum ki o wmaraci hesabıma giriş YAPAMIYORUM. şifremi unuttum vs her yolu denedim yine de o hesabı açamadım. Dün de bu hesabı yine açtım. Ayrıca nick'in nereden geldiğini bilmeden üzerinize vazife olmayan işlere bulaşmayın. Şimdi kendi işinize bakın lütfen , bilgilenmeye çalışıyoruz burada .

şikayet konusu açsam kanıtlarla çok mu mutlu olursunuz ? böyle cins cins konuşurken hem suçlu hem güçlü? bide multi hesap kullanıyorsunuz apaçık bunu diyorsunuz yani?

hiç mesajı şikayet etme banı yiyen kendin olursun... :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al