ben zamanında arkadaşa yardım edim demiştim sitesi çöktüğünde arkadaşla 75 liraya anlaşmıştık akşam görüşelim demişti baktım akşama siteyi kendi kurmuştu ama yine sorunları devam etmişti. Şimdi hatırladım arkadaşı. Bende birgün sonra mesaj atmıştım sizin sözünüz bu kadar mı en azından olumsuz yada kendim halledeceğim diye dönmediniz diye ve okuyup cevap vermemişti. O günki ahım tutmuş sanırım çok zoruma gitmişti hem anlaşma yapılmıştı hemde yalan söylemesi ve geri dönüş yapmaması hocam o gün...
Farkettiniz mi bilmiyorum ama o hesabım değil şu an ki. O hesabıma giriş yapamıyorum, o yüzden bir iki gün önce bunu açtım.
Ek Olarak:
Cache:siteinizinismi.com şeklinde yazarsanız google önbelleğe aldığı haliyle gösterir sitenizi ve buradan yazılarınız eğer önbelleğe alınmışsa hepsine ulaşabilirsiniz, biraz zahmet vererek hepsini tekrar ekliyebilirsiniz.
deneyeceğim teşekkürler
Ek Olarak:
Her verimerkezinde yedekleme sistemi vardır, wordpress kurmak için veritabanını silmelerine gerek yoktur isterlerse size sunucudan yedeklerinizi verebilirler.
tekrar yazdım isimtescil e bakalım ne diyecekler