Sarp35
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayır zor değil whm panel var bende biraz kurcalayınca neyin ne olduğunu anlıyorsunuz ancak bu baktığınız yer USA gibi. Yanıt süreleri çok uzun olacaktır eğer siteniz USA üzerine değilse.
Anlık ziyaretçi sayınız önemli cpu ve ram'de karar kılmak için. Hosting'de bir sıkıntı yoksa bence gereksiz masraf. Ben vds aldım alma sebebim lokasyon değişikliği ve 503 hatalarıydı yönetimsel olarak bir zorluk yaşamıyorum gayet güzel gidiyor.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
nigne2011VPS'i yönetmekten ziyade performans ve güvenlik amaçlı optimize etmek ciddi bir uzmanlık ister. Yönetimini elbette web paneller sayesinde yapabiliyorsunuz zaten. Örneğin; vestacp, cyberpanel,centoswebpanel,plesk,cpanel,directadmin gibi ...
İyi çalışmalar dileriz.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sunucuları öğrenmeye başladıkça her şeyin fazlasıyla basit olduğunu fark edeceksiniz.
İşin en iyi tarafı Cpanel veya herhangi bir ücretsiz panele aslında ihtiyacınız olmayacak. Böylelikle gereksiz RAM tüketimi de olmayacak. Siyah komut ekranından gireceğiniz komutların zaten hazır komutlar olması zaten her şeyi basit yapıyor.
Örneğin IP adresi engellemek istiyorsunuz Cpanel'e ihtiyaç duymadan tek bir komutla ya da sunucu yönetim panelinden engelleyebiliyorsunuz. Domain DNS yönetimi için ise firmalar yönetici panelinden hizmet sağlıyor. Ücretsiz SSL sertifikası yine hazır komutlarla birkaç saniye içerisinde yüklenebiliyor. Üstelik kendini düzenli olarak yeniliyor bu sertifika.
Yakında ücretsiz olarak Php 7.2 - Nginx serverların kurulumlarına başlamayı düşünüyorum bir sürelik kampanya olarak. İsteğe göre WP kurulumu da yapılacak.