wmaraci reklam
tr.link

vpsye geçtikten sonra site hızı ile ilgili problem

9 Mesajlar 1.369 Okunma
acebozum
tr.link

freetorrent freetorrent WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)
iyi günler arkadaşlar

sitemi daha önce normal host paketinde barındırıyordum , memory sorunları yüzünden vpsye geçtim bu sabah tamamlanmış sanırım sunucu işlemleri neyse alan adının dnsleri yeni sunucuya göre değiştirdim ama site inanılmaz şekilde yavaş açılıyor şuan 30-40 saniye arasında yükleniyor sayfalar bu durum dns değişikliği yeni yapıldığı için mi oluyor , Cloudflareyi tekrar aktif ettim yeni ip'e göre ama o da henüz cacheleme falan yapmadı gördüğüm kadarıyla ,bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

googleasistan
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
En az 24 saat bekleyin DNS ler otursun. Fakat çok aşırı yavaşsa korkarım sunucu yapılandırmanızla alakalı. Sisteminiz nedir? Panel var mı?

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

En az 24 saat bekleyin DNS ler otursun. Fakat çok aşırı yavaşsa korkarım sunucu yapılandırmanızla alakalı. Sisteminiz nedir? Panel var mı?

plesk panel kuruldu , ben yapmadım işlemleri host firması yaptı , dns değişikliğini yeni yaptım henüz çok zaman geçmedi 1 saat ancak olmuştur , cloudflarede aktif durumda görünüyor ama herhangi bir etkisi yok. baya yavaş yani.

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

freetorrent adlı üyeden alıntı

plesk panel kuruldu , ben yapmadım işlemleri host firması yaptı , dns değişikliğini yeni yaptım henüz çok zaman geçmedi 1 saat ancak olmuştur , cloudflarede aktif durumda görünüyor ama herhangi bir etkisi yok. baya yavaş yani.

Sistem bilgilerini paylaşmanız mümkün mü? Yani makinenizin yazılımsal ve donanımsal özelliklerini.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Sistem bilgilerini paylaşmanız mümkün mü? Yani makinenizin yazılımsal ve donanımsal özelliklerini.

tabi , 1gb ram , 1cpu , 30ssd disk

centos x5.9

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

tabi , 1gb ram , 1cpu , 30ssd disk

centos x5.9

Neden CentOS 5 kullandıklarına bir anlam veremedim, plesk panel bu sisteme ağır gelir bence, bu durumun dns ile alakası olmadığını düşünüyorum.

http://www.odin.com/products/plesk/requirements/

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Neden CentOS 5 kullandıklarına bir anlam veremedim, plesk panel bu sisteme ağır gelir bence, bu durumun dns ile alakası olmadığını düşünüyorum.

http://www.odin.com/products/plesk/requirements/

valla bilmiyorum hocam , ben anlamadığım için vpsden onlar önerdi bende kabul ettim , error loga baktım şuan o da hatalarla dolu ticket atayım en iyisi bakalım ne diyecekler

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

valla bilmiyorum hocam , ben anlamadığım için vpsden onlar önerdi bende kabul ettim , error loga baktım şuan o da hatalarla dolu ticket atayım en iyisi bakalım ne diyecekler

Kolay gelsin, forumda barım barım bağırıyoruz. Normal VPS ile Cloud VPS aynı şeyler değil, alacaksanız Cloud olsun yabancı büyük firmalar var hem uygun hemde performanslı.(vultr, linode, atlantis, digitalocean) gibi firmalara bakın.

İlaveten sorununuzu düzeltmezlerse ücret iadesi isteyin ve forumdan Tural'a ulaşın. Size sorunsuz bir sistem kuracağından hiç şüpheniz olmasın.

http://bit.ly/17sQOMM
freetorrent

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek MEMUR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 97 / 79
  • Ticaret 4, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Kolay gelsin, forumda barım barım bağırıyoruz. Normal VPS ile Cloud VPS aynı şeyler değil, alacaksanız Cloud olsun yabancı büyük firmalar var hem uygun hemde performanslı.(vultr, linode, atlantis, digitalocean) gibi firmalara bakın.

İlaveten sorununuzu düzeltmezlerse ücret iadesi isteyin ve forumdan Tural'a ulaşın. Size sorunsuz bir sistem kuracağından hiç şüpheniz olmasın.

http://bit.ly/17sQOMM

evet hocam arkadaşı biliyorum , olmazsa öyle yapacağım 1 yıldır kullandığım firma olduğu için denemek istedim ama sanırım pişman olacağım , iyi günler sağ olun öneriler için.
AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al