-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhabalar tecrübeli kişilerden fikir almak istiyorum. 2-3 yıldır PHP ile ilgiliyim tamamen Udemy'de Tayfun Erbilen'in kursuna katılarak öğrendim. Tabi ki uzman değilim - yapmak istediğim her şeyi yapabiliyorum ama yapmam uzun sürüyor bilmediğimi direk google araması yaparak bularak yapıyorum acaba benden başkası da böyle durumda mı bilmiyorum :) - orta seviye diyebilirim. Javascript ve CSS hiç bilmiyorum bootstrap kullanıyorum. Vue.js öğrenmeli miyim diye düşünüyorum Javascript'te yavaş yavaş öğrenmiş olurum bu sayede. Fikirleriniz benim için değerli teşekkür ederim şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bende aynı durumdayım diyebilirim. VueJS benimde ilgimi çekiyor. Öğrenmesi kolay fakat Vue'a geçmeden önce JS'yi en azından orta seviyeye kadar bilmek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
JS ve CSS bilmiyorsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu tür kütüphaneleri kullanmak için kafanızda front-end ve back-end kavramlarının iyi oturmuş olması gerekiyor. Özellikle server-side rendering kısmında bu kavramları iyi bilmiyorsanız kafanız hepten karışır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
js, ve css i biraz öğrenmeniz sonra vue ye geçmeniz tavsiye
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmenliği okuyoru
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadık Turan İn komple uygulamalı Web geliştirme kursunu alırsanız css javascript hepsini ileri seviye öğrenebilirsiniz.