Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Birinden smm panel sitesi almıştım. Defalarca sordum hatta warez mi değil mi diye. Değil dedi.
2 gün önce paneli tekrar sattım. Bugün başıma bela açtın, yapımcısıyla sorun yaşadım vs. dedi.
Ne yapılabilir bu durumda?
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sizin yapmanız gereken bir durum yok siz yazılımı satın almışsınız ve devir etmişsiniz bunlar olağan durumlar burada o paneli size satan kişi suçlu yapımcı ile sorun yasaması onun sorunu izinsin başkasının panellerini scriptlerini satmamayı öğrenir
Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
atlas14 adlı üyeden alıntı
Sizin yapmanız gereken bir durum yok siz yazılımı satın almışsınız ve devir etmişsiniz bunlar olağan durumlar burada o paneli size satan kişi suçlu yapımcı ile sorun yasaması onun sorunu izinsin başkasının panellerini scriptlerini satmamayı öğrenir
Hatta bana birkaç kez daha teklif etmişti warez site açmayı. hala da elinde siteleri var.
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
anlıyorum bu tarz insanlardan uzak durmak lazım yada sizden bir şeyler daha koparmaya çalısıyor olabilir bu kişi forumdan işe şikayet konusu açmanız daha yerinde olacaktır zira başka birinin başı yanmasın geçmiş olsun tekrardan
CRYP70N
hotbirdhost.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam warez kullanımları şöyle anlarsınız; hosting sağlayan firmanın güvenlik amaçlı kısıtladığı fonksiyonlar error_log dosyasına düşer. Warezcilerin çoğu hacklink için shell ile backdoor bırakır. Muhtemelen zaman zaman sizin sitenize de uğramıştır. Şifrelerinizi de çekmiştir. Sadete gelecek olursak burada sizin yapmanız gereken bir şey yok ama önlem almanız gerekir. SMM panellerde çok yaşanan bir sorun bu. Defalarca karşılaştım zamanında. InstaWeb scriptlerinde de. Scripti kurmadan önce dosyaları kontrol edin. log.js gibi kodları silin. Sheller genellikle FOPO, Base64 gibi şifrelemelerle gizlenir.