Bugün tesadüfen farkettim ki sitemde hiç bir w3 hatası olmamasına rağmen tam 4 tane ile karşı karşıyaydım ve bu hatalar Google 1+ butonunun kodlarına aitti. Biraz araştırma yaptım ve ufak bir js dosyası ile hallettim sorunu..



    [*]Öncelikle arkadaşlar yapmamız gereken not defterini, notepad++ yada dreamweaver artık hangisi ise tercihiniz onu açıp aşağıda vereceğim kodu yapıştırmanız..

document.write('');Yukarıda size bölümünde ki medium(orta) yerine isterseniz tall(uzun), small(küçük) değerini koyabilirsiniz. Daha sonra ise site adresinizi yazarak [SIZE=3][COLOR=Red]g1.js [/COLOR][/SIZE]olarak dosyayı kaydedin ve sitenizde ana dizine atın.



    [*]Yukarıda ki maddeki adımları hallettim ben ee şimdi ne yapacağım ? Diyorsanız eğer.. Sitenize eklemiş olduğunuz [COLOR=Red][/COLOR] bu kodu yada [COLOR=DarkRed] [COLOR=Black]bunu bulup aşağıda ki kod ile değiştirin.[/COLOR][/COLOR]

<script></script>




    [*]Bu kodu yukarıda ki ile değiştirdikten sonra kaydedin ve w3 uyumlu google 1+ butonuna merhaba diyin :) Kendi sitemde denemiş olup herhangi bir sorun almadım..