-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hocam aslında bende pek önemsemiyorum bu siteyi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Açıkcası ben de bir çok büyük siteye baktığımda, W3C yi pekte umursadıklarını zannetmiyorum.
W3C'den bir haber iken birileri şunu bunu düzelt dediler, bende yaptım, oldu... Sanırım takipçilerimiz bizi bırakmadıktan sonra gerisi yalan gibime geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam yalnız burada ki hatalar "w3c hataları" değil ; bu site sadece bize HTML ve CSS kodlarında yaptığımız hataları gösteriyor ki kimse gösterdiği hataların yanlış olduğunu söyleyemez!Bu site bizlere sadece kodlama hatalarımızı gösteriyor yani aslında ortada "w3c hataları" diye bir şey söz konusu değil ; orta da "kendi kodlama hatalarımız" söz konusu! Google'ın ise W3C sitesinde ki bilgilere baktığına ben inanmıyorum açıkçası ; bence Google'ın da kendi botlarının içerisinde yüklü olan sitemizde ki bu kodlama hatalarını kontrol eden yazılımlar vardır ki bu kodlama hataları ufak siteler için önemsenecek sorunlardır ancak bahsettiğiniz gibi büyük firmaların siteleri de kodlama hataları yüzünden Google'dan sıralama kaybetmezler bu sitelerin öncelikle istatistikleri ve backlink sayıları vs. çok üstündür.Ek olarak da böyle sitelerin Google ile büyük miktarlarla reklam anlaşmaları var yani bence Google her ne kadar yapmıyorum dese de böyle sitelere ayrıcalıklar yapabilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni sitemde 3 hata kaldı onlarda kronik çözülmüyor..
Saçma sebeplerle hata veriyor..
Benim bildiğim kod çalışıyorsa o kod doğrudur neden illa kuralına uygun olacak ki..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web & Android Developer
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
100% hatasız bir site yapmak genelde çok zordur zzaten. W3 sertifikası aldığınız da seo için bir başarı sağlar mısınız bilmem ama siteniz hızlandığı ve doğru şekilde çalıştığı kesin.
Ancak bazen biz web programcılar amacımıza ulaşmak için saçmalayabiliriz ancak sonuçta doğru işler ortaya çıkabilir. Bu yüzden bene çok fazla baz almıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Yukarda arkadaş da bahsetmiş aslında. Buradaki W3C dediğimiz şey kendimizin kodlamada yaptığı hatalardır. Kodlama hatalarımızı da W3C sayesinde öğreniyor ve düzeltiyoruz. Olaya bu yönden bakmak lazım.
Büyük sitelerdeki hatalara gelince de bu sitelerin gerek yaşı olsun gerek edindikleri backlinkler bu hataları üzerini örtüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
.** .**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
umursamıyorsan düzgün kodlayamıyorsundur ondan böyle oluyor heralde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Seo dan ziyade düzgün kodlama için bir rehber denilebilir. En büyük getirisi doğrulamayı geçen kodlamalar tüm tarayıcılarda düzgün görüntüleniyor. Büyük sitelerin tester personeli olduğu için kodlamadan kaynaklı sorunları anında tespit edip düzeltebiliyorlar.
SEO açısından da %1-2 lik bir etkisi olduğu söyleniyor bilmem ne kadar doğru...
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim anlamadığım; kodlama hataları olan bazı sitelerin de tüm tarayıcılarda hatasız çalışması... En basit örnek, yeni açtığım zamanlarda 100 küsür hatam varken, tüm tarayıcılar da düzgün görüntüleniyordu benim sitem...