-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar hepinize selamlar
Warez sitesi açarak iyimi yaptım kötümü yaptım henüz anlamış değilim.Sizce warez sitelerinin gelirleri nelerdir.Anladığım kadarıyla warez sitelere reklam verilmiyor.Turbobit vs premium satış gibi saçma bir sistemi var.Şuan tereddütte kaldım link kısaltma servisleri ise kullanıcıyı kaçırır.warez sitesine nasıl modüller uygulanabilir ? (Site script sitesi değildir.Full program download sitesidir arkadaşlar) (Warez program siteleri için reklam veren firmalar varmıdır ?)
www.fullindirdik.com | Full programlar | Full program indir
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam warez sitelerinden illegal oldugu için reklam verilmez ordan sadece özel paylasımlardan uyelik ve premium satıslar edebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ibrahimsacakli adlı üyeden alıntı
hocam warez sitelerinden illegal oldugu için reklam verilmez ordan sadece özel paylasımlardan uyelik ve premium satıslar edebilirsiniz
hocam yani biz yanlış yoldamıyız.Buradan hiti elde ettik diyelim siteye çokca alternatif koyuyoruz.Peki başka kazanç yöntemimiz yokmudur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Google vermiyor hocam bildigim,
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam millet nekadar burdan warez dusmanı gibi gorunsede bizim turklerde bedava olunca bırak kul hakkını herseyi ederler merak etmeyin yeterki siteniz iyi yerlerde olsun o kullanduıgıznı datalife engine uzmanıyım hocam o yuzdeen o scriptle her yere gelebilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Reklam firmaları mevcut. Günlük 1K üstü tekil yakaladığınızda popunder reklam koyabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar şöyle bişey diyeyim kullanıcıları rahatsız etmemesi lazım adamlar girip çıktığında zaten memnunlar siteden bir daha geliyorlar fakat admatic gibi splash reklam alamıyormuyuz.Şurada 1000 tane pcye baksan 999'da warez programlar kuruludur değilmi :)
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İmzadaki konuya bakabilirsiniz hocam paranın büyüğü warez sitelerde :) İyi bir hitiniz varsa çok sağlam kazanç elde edersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Thyphoon adlı üyeden alıntı
İmzadaki konuya bakabilirsiniz hocam paranın büyüğü warez sitelerde :) İyi bir hitiniz varsa çok sağlam kazanç elde edersiniz.
hocam tamam iyi demişssinde bunlarda kullanıcıyı kandırmaya yönelik :) ben şu olayı anlamıyorum android apk sitelerini kabul eden adsense nedense böyle sistemlere kafa kaldırıyor :) şimdi genelde haber sitelerinde splash reklamlar geliyor şimdi biz bunun gibi bir reklam asla veremiyeceğiz yani değilmi ?