-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web yazılım geliştirme
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
İnternet üzerinden bulduğum bir şirkete HTML5 - PHP - JS olmak suretiyle özel bir web sitesi tasarladım. Fotoğraflar, veritabanı vs her şey hazır, fiyat konusunda da anlaştık.
Benim siteyi yayınlamadan önce amacım bu siteyi benim yaptığıma dair somut bir kanıt ortaya koymak, bir nevi bu projeyi referanslarıma eklemek. Bunun için ne yapabilirim?
Kendimi tanıttığım bir web sitem yok. Tek bir sayfada şunları yaptım bunları yaptım şekliyle değil sayfaya giren kişi bu web sitesini kim yaptı? sorusunu sorduğunda benim iletişim bilgilerimi ya da beni bulabilsin istiyorum
Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim
fistiq
Sabır | Selamettir. <3
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
HTML kodlarının içinde temayı sizin tasarladığınıza dair İsim ve Telefon ekleyebilirsiniz. Ama bu tek seferde silinebilecek bir kod olmaması lazım.
Yani kodların arasına kilit vurmanız gerek. Temanın kaynağına baktıklarında sizi görebilirler. Yada izin verirlerse sitenin sağ alt köşesine;
- (Design By Adınız Soyadınız - Telefon Numaranız) gibi göze batmayacak şekilde yapabilirsiniz. Amaç müşteri kazanabilmek. Nacizane önerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Blogum: travelsadvice.blogspot.com
İLETİŞİM ADRESİM: freedom.86@msn.com
SKYPE ADRESİM: fistiq34
ScriptAL
Premium Tema Platformu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tema Platformu
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tema içerisinde isminizi yazıp dosyaları birden fazla yerden çağırarak bir karmaşıklık da yaratabilirsiniz. Bilmeyen birisinin en azından çözemeyeceği bir şey olur :D
1 kişi bu mesajı beğendi.