-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilmiyorum ilk defa duydum ve sitemde engellenmeyi gerektirecek hicbirşey yok.
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır site danışmanlık sitesi.. 1 aylıktan 36 aylığa cocuk bakımı vardı... kadın hakları vardı... yani sadece cocuk ve doğum bilgileri... hasta bakıcı gönderdiğimize dair yazılar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
www yi kaldırdım.. gerci google kayıtlarını kaybederim bu şekilde ama faydası olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Escalous adlı üyeden alıntı
Çok enteresan. Yayında neçe illegal, adult siteler dönerken legal siteye engel atıyorlar 😊 ülkemiz çizgisini bozmadan gayet güzel ilerliyor. Yanlış bir karar varsa dilekçe ile falan başvurabilirsiniz muhtemelen. Bu işler nasıl işliyor bilemiyorum ama en kolayı bence farklı bir domainle (danismanlik34.org , 34danismanlik.com, istanbuldanismanlik.com gibi) ilerlemek. Şimdi engelin kalkması için başvurursunuz, tek tıkla saniyeler içerisinde engelledikleri sitenin engelini kaldırmak için sizi aylarca uğrastirirlar. Buda size ve siteye çok şey kaybettirir.
haklısınız avukat ile konuştum iş dosyaya bakıp nedenini öğrenecek eğer ki hatalıysa iş kaybından dolayı mahkeme acacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gvnavci adlı üyeden alıntı
haklısınız avukat ile konuştum iş dosyaya bakıp nedenini öğrenecek eğer ki hatalıysa iş kaybından dolayı mahkeme acacak.
http://danismanlik34.com/ şeklinde oluyor şuan ama seninde dediğin gibi 400 e yakın index im var... hatta bazı konularda 1. sayfadayım... Mesela Yatalak Hasta Bakıcı Da... hepsi gidecek :(