-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selam arkadaşlar benım emlak sıtem mevcut bız bunun yenı tasarımıyla yayına aldık ama almadan öncekı bellı anahtar kelımelerde ılk 10 sayfaların ıcınde bulunuyorduk ama tasarım yaptıktan sonra ılk 10 nu brakın ılk 100 de bıle yokuz nasıl ıs anlamadım ama alexa da düşüş ler devam etmekte bu konuda bana yardımcı olabılecek arkadas varmıdır web sıtem imzadadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
unknown
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
title, keywords kelimelerinde değişiklik yaptınızmı? şuanki sitenizle eski sitenizin alt yapısında farklılık varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun yaşayan arkadaşlar için genel bir açıklama yazayım. Önce sitenin tasarımını, alt yapısını değiştirmek sitenizin sıralamasını etkiler.
İkincisi arama sonuçlarında üst sırada olmanız her zaman orada olacağınız anlamına gelmez. Sizlerin de rakipleri var. Sadece kendi sitelerinize bakıp değerlendirme yapmayın. Diğer sitelerde düşüş var mı? Sizin yerinize gelen sitelerin durumu nedir? Kısacası kafanızda 40 tilki dolaşmalı. Bazen ani düşüşler de olabiliyor. Hiç bir şey yokken geriye de düşebilirsiniz?
Bulunduğunuz yere, ya da çıktığınız anahtar kelimelere güçlü linkler vardı ve bunlar kaldırıldıysa ya da Google tarafından spam olarak algılandıysa kurtulma şansınız yok.
Daha somut bir örnek 100 tane tanıtım yazısı yazıların hepsinden aynı kelimelerden sitenize link. Sonuç filtredir.
Bunlar sadece tahmin bir sitenin neden düşüş yaşadığını anlamak için iyi bir analiz yapmak gerekir. Genel anlamda fikir sahibi olasınız diye bunları yazdım.
3 kişi bu mesajı beğendi.