webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.
Baştan aşağı kendim kodladığım web sitemin resim galerisi bulunmakta. Yalnız yağtığım galeri düzenini pek sevmedim.
Örn bir galeri resmi linki için:
http://www.nevereyim.com/galeri/Yuzdeki-Siyah-Noktalardan-Kurtulmak-icin-Ne-Yapilmali--30/?sayfa=1 Bu düzende olması gereken, olmaması gereken veya açıklama yazısı şurda olsa veya şöyle olsa daha iyi olur gibi olabilecek önerileriniz varmı?
yani bir kullanıcı girdiği zaman düzen kötü gelmesin istiyorum.
desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Batuhan P. | SoftVore.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
öncelikle resimlerin ölçülerini aynı ölçülerde tutman iyi olucak ayrıca her sonraki resme geçişlerde sayfa yenileniyor resim galerisinin slider in kendi içinde dönmesi gerekiyor ayrıca slider in alt sag ve sol kısımlarına yada altına golge verırsen daha hos olur sanırım
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
byemirbyorder adlı üyeden alıntı
öncelikle resimlerin ölçülerini aynı ölçülerde tutman iyi olucak ayrıca her sonraki resme geçişlerde sayfa yenileniyor resim galerisinin slider in kendi içinde dönmesi gerekiyor ayrıca slider in alt sag ve sol kısımlarına yada altına golge verırsen daha hos olur sanırım
değerli yorumunuz için teşekkür ederim. bu dediklerinizin hepsine araştırmalar yaptıktan sonrra uygulayacağım. tekrar teşekkürler.
Batuhan P. | SoftVore.com