lostyazilim
tr.link

Web Siteniz Tablet ve Cep Telefonun'da Nasıl Görünüyor?

8 Mesajlar 5.241 Okunma
lstbozum
tr.link

serverbilgisayar serverbilgisayar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting ve Web Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Web sitenizin tablet ve cep telefonun'da nasıl göründüğünü merak mı ediyorsunuz?...
Aşağıda hazırladığım sayfa ile bu merakınızı kolayca giderebilirsiniz...
Yapmanız gereken linkin sonuna kendi sitenizi yazmak...

www.serverbilgisayar.com.tr/demo/web.php?site=www.siteadiniz.com

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Ama ben WPtouch eklentisini kullanıyorum. Mobil temanın aktif olması lazım fakat olmuyor. :) Sanırım sadece responsive temalar için geçerli bir uygulama.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Ama ben WPtouch eklentisini kullanıyorum. Mobil temanın aktif olması lazım fakat olmuyor. :) Sanırım sadece responsive temalar için geçerli bir uygulama.

İsmail şuan önümde ipad mini yanımda iphone var ipad le girdim sitelerine normal masaüstü gibi gözüküyor. Sence sorun ne? Belki ipad mini yi mobil plarak görmüyordur. İphonela da deneyeyim mi? Son olarak en iyi mobil arayüz eklentisi wp-touch mı sence?

meehmetcanhoroz meehmetcanhoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 18 / 6
  • Ticaret 2, (%100)
hocam yararlı birşey ama ufak bir sorunu var bence. ben kendi telefonumdan girerken bu şekilde görmüyorum ama bilginiz olsun

wmaraci
wmaraci

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

İsmail şuan önümde ipad mini yanımda iphone var ipad le girdim sitelerine normal masaüstü gibi gözüküyor. Sence sorun ne? Belki ipad mini yi mobil plarak görmüyordur. İphonela da deneyeyim mi? Son olarak en iyi mobil arayüz eklentisi wp-touch mı sence?

Az önce Android ile giriş yaptım mobil site geldi hocam. Sanırım iOS'da farklı görünüyor. iPhone ile deneyip hala masaüstü site mi geliyor bilgi verirseniz ona göre bakayım.

Benim şuana kadar kullandığım en iyi mobil arayüz eklentisi WPtouch hocam. Diğerlerini de kullandım pek işe yaramazlar. Özellikle son güncellemeden sonra WPtouch baya baya iyi olmuş.

• Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
evet responsive tasarımlar içindir..fakat bu sistemde görünen görüntünüz sizin ideal görüntünüzdür...eğer burada bozuk, sizin telefonunuzda düzgün gösteriyorsa başka bir telefonda siteniz bozuk görünür...kısaca ideal görüntüyü yakalamadıkça her makinada farklı gözükecektir...

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Az önce Android ile giriş yaptım mobil site geldi hocam. Sanırım iOS'da farklı görünüyor. iPhone ile deneyip hala masaüstü site mi geliyor bilgi verirseniz ona göre bakayım.

Benim şuana kadar kullandığım en iyi mobil arayüz eklentisi WPtouch hocam. Diğerlerini de kullandım pek işe yaramazlar. Özellikle son güncellemeden sonra WPtouch baya baya iyi olmuş.

Bu kadar güzel olduğunu görmemiştim galiba dediğiniz güncellemeden ötürü. İphone dan girdim şimdi mobil hali çıktı peki wp post views eklentisi hala aktif oluyor mu biliyor musun? Demek ki ipadler siteyi masaüstü görünümünde açmaya meyilli.

Konuyla alakalı da bir yorum yapayım. Hocam böyle testleri yapacağımız bir şey yapmanız güzel oldu. Ellerinize sağlık :)

• Üyelik 22.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Bu kadar güzel olduğunu görmemiştim galiba dediğiniz güncellemeden ötürü. İphone dan girdim şimdi mobil hali çıktı peki wp post views eklentisi hala aktif oluyor mu biliyor musun? Demek ki ipadler siteyi masaüstü görünümünde açmaya meyilli.

Konuyla alakalı da bir yorum yapayım. Hocam böyle testleri yapacağımız bir şey yapmanız güzel oldu. Ellerinize sağlık :)

Teşekkür ederim yorum için...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al