bloggerim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Bir web sitesi projem var bloglar dışında bu ilk projem.Yazdığım makalelerden aldığım para ve biriktirmiş olduğum 130 tl var.Bunu nasıl şekilde değerlendiriyim.Site açmak ve hit reklam için ne kadar gider?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting, Tema, Sunucu, SEO ve diğer hizmetler için tabii ki bu dediklerim iyi bir site için minimum 500 Türk Lira'n olması lazım.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Temel masrafları nasıl karşıladığınıza bağlı bu. Domain fiyatlarının kısmen sabit olduğunu düşünürsek sonraki en belirleyici faktör hosting. En ucuz 40 TL'ye domain ve hostingi aradan çıkartabilirsiniz. Temayı, scripti vs. ücretsiz kullandığınızı varsayıyorum. Geriye kalan 90 TL de reklam bütçeniz olur.
Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
İyi Bir Para Kazanmak İstiyorsan İyi Bir Bütçeyle Bu İşe Başlamalısınız Hocam.
doktor
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bir adet domain ve hosting den başka bir harcama yapmak zorunda değilsiniz. Öncelikle iç seo çalışması ve özgün içerik girerek sitenizi hitlendirin, daha sonra tanıtım yazısı ve baclink almayı düşünürsünüz. Sitenizi oluşturduktan sonra size seo konusunda yardımcı olmaya çalışırım ( Her zaman foruma girmiyorum pm atarsanız gördüğümde destek olmaya çalışırım.)
Not ; Bu arada ücretsiz hosting veren firmalar var bu konuda bile harcama yapmanız şart değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hostinger var. şahsen bende kendi deneme sitelerimi oraya yüklüyorum ama bazı arkadaşlarım yıllardır kullanıyorlar oldukça başarılı hiç sorun yaşamadılar. istersen hostinger den bile ücretsiz kullanabilirsin.