Merhaba forum arkadaşlarım sizce bu dönemde websitesi açmak mantıklı mı?

Öncelikle web site işleriyle uğraşmanız için gerekli zamana ve kafaya ihtiyacınız var. Yani web site işi basit gibi gözükse de gerçekten Full time işlerin yanında Part time uğraşılacak hobi gözüyle bakılırsa başarılı olmak biraz zor olacak.

Eğer gerçekten asıl işini olarak bakacaksanız gelin sitemizin öncellikli esaslarına göz atalım. Sitemiz için en başında kategorisini kafamızda düşünmeliyiz. Örneğin bir mimarsanız doktorluk ile ilgili forum açmanız mantıksız. Sektörel bir kategori belirlemeniz gerekmekte.

Sitemizin alan adını alacağımız bir çok platform var fakat biz en güvenilir olanını ve yanı sıra ucuz olanı seçeceğiz. Ben alan adım için Godaddy şirketini seçtim size de öneririm.

Para vermeden internet sitesi nasıl açılır ?

Eğer YouTube kullanıcısıysanız bu konu hakkında az da olsa bilginiz olacaktır. YouTube reklamlarının çoğu ücretsiz internet sitesi oluşturma firmalarının reklamlarından oluşmakta.

Weebly ve Wix gibi internet sitesi kurma şirketlerini tercih ederekte hazır şablonlar üzerinden sitenizi oluşturabilirsiniz. Eğer ilk site kurma deneyimizin olacaksa size önerim kendinizi hazır şablonlarda geliştirip yapıp yapamayacağınızı denemeniz olacak.

Haberi okumak için; Kaynak