lostyazilim
tr.link

Web sitesi yazarken izlenmesi gereken yollar Hk.

2 Mesajlar 496 Okunma
acebozum
tr.link

Aristocrat Aristocrat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 21 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba, arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam hepinizden ayrı ayrı özür dilerim...

Normal derece de c# bilgim var fakat bir süre sonra web yazılıma geçmek istedim ve bir kaç yönlendirmeyle PHP dilini öğrenmek istedim. Php diline ilk girdiğim de gördüm ki veri tipleri tanımlaması olağanüstü derece de basit. Velhasıl dersleri 3-5 ilerleterek anladım ki c# dilinden çok daha basit bir dil. Buraya kadar her şey gayet güzel. HTML ’ide sallıyorum bir kenarı CSS çıktı karşıma  Internet üzerinde bolca kaynak var az çok ona da hâkim oldum.
Ben web sitemi kendim yapmak istiyorum ama kesinlikle Wordpress alt yapıya sahip değil. Bildiğiniz admin panelinden tutun en ince ayrıntısına kadar bana ait olacak.

Fakat bilirsiniz ki her işe başlamadan önce bir izlenecek yol vardır(Algoritma)
Bu alanda ben yeni olduğum için biraz karmaşıklıklar yaşıyorum ve tam olarak nereden başlamam gerektiğini kestiremiyorum. Önce direkt site tasarımına mı girmeliyim, yoksa admin ara yüzünü mü ayarlamalıyım? Lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Önce nereden başlamalıyım Sırayla bir algoritma yazarsanız çok ama çok memnun olurum.
Teşekkürler 

Ek Olarak: Arkadaşlar biri yardımcı olabilir mi?

elektronikssl
webimgo

Yeninesil44 Yeninesil44 Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 1033
  • Beğeniler 282 / 281
  • Ticaret 18, (%100)
ben şahsen önce tasarıma önem veririm çoğu kişide böle düşünüodur önce tasarım sora kod sen daha yeni başlamıssın dedigin gibi önce bi blog admin panel veya paylasım scripti gibi şeyler yazarsan dile hakim olursun test amaçlı bişeler karalada kafanda planlar oluşmaya başlar zaten :)
Aristocrat

kişi bu mesajı beğendi.

MultiAnaliz.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al