Sock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bu zamanda ingilizce öğrenmeyeni dövüyorlar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Web tasarımı işi aktif olarak devam ediyor fakat kodlama bilgisi, tecrübe ve deneyim gerektiriyor. Okulda ne öğrendiğinize kimse bakmaz. Ben iş verecek olsam sadece işleriniz ile ilgilenirim.
Adınız, sanınız, yaşınız, okulunuz, diplomanız hiç birşeyiniz beni ilgilendirmiyor. O yüzden siz işinizi en iyi şekilde öğrenip yapmayı hedefleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
cudjex adlı üyeden alıntı
bu zihniyet yüzünden web tasarım işi kısmen bitti denebilir. az bilen freelancerlar 100 tl lik işe 10 tl fiyat biçiyor diye alnının akıyla işini yapan adam iş bulamıyor.
geçenlerde 2-3 sayfalık psd to css/wp işine 600 tl fiyat biçtim. adam direkt oha dedi. bizim sürekli çalıştığımız arkadaş sayfa başı 10 tlden yapıyor dedi :/ (true story)
Sayfa başı 10TL den yapacak adam varsa ben boşa uğraşıyorum 3-5 kuruş kazanacam diye.Adama verelim yapsın o :)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ghonzoos adlı üyeden alıntı
main Hocam şöylede bir düşünce var aklımda.
Ortalık bir sürü Script kaynıyor adamlar yapıp yapıp sürüyor piyasaya ve hepside cidden güzel ve sağlam scriptler.
Şimdi böyle hazır scriptler varken adam neden gelip benden Web sitesi yapmamı istesin ki diyede çok düşünüyorum.
İşi bilen ve farklı olmak isteyen müşteriler hiç bir zaman hazır script, hazır tasarım kullanmazlar. Hazır ve herkezde olan şeyleri kullanarak zaman ve bütçe kaybedersiniz.
Her zaman daha ileriye, daha iyi sonuçlara odaklanıp iş yaptırmak isteyen insanlar ile çalışmalısınız.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Her zaman derim, grafik ve animasyonda kendini geliştir ve bu konuya aban. animasyonda son dönemlerde biliyorsun revaçta. artık filmlerde bile baya baya animasyon sahneler çoğaldı.klipleri bile animasyonla çeker oldular.( Coldplay'in son şarkısı örneğin)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam şöyle bir yorumda bulunmak isterim, tarafımdan bir örnek ile.
Yaklaşık bir yıl kadar oldu, web tasarıma merak sardım. Çok değişik bir dünya çünkü, her şey senin elinde. Bir yıl önce youtube ve webmaster sitelerinden videolar izleyerek, birkaç kitap okuyarak web tasarım işlerini az çok yapmaya başladım amatör olarak. Hatta bunun üzerinde çokta olmasa iyi paralar kazandım diyebilirim. Çünkü ne bir kurs ne de bir okulda eğitim görmüşlüğüm var. Senin bir artın var bana göre, en azından lisedeki bölümün web üzerine. Benim bölümüm haberleşmeydi. Yapılan yorumlarda dedikleri gibi, eğer farkını yaratırsan işsiz kalmayı geçtim, freelance bile çalışarak bir yerlere gelebilirsin. Geleceğe kaygıyla bakma, gelecekte hangi konumda olmak istediğini düşün ve onun üzerine yönel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Z** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam hiç böyle düşünmeyin! AMAN AMAN! Eğer temelini kaçırırsanız kesinlikle çok şey kaybedersiniz. Bazen Dreamwiewer'ın da yetersiz kaldığı noktalar oluyor. Ayrıca HTML sadece temeldir. HTML bilmeden PHP bilmek veya ASP bilmenin pek bir anlamı olmuyor. Bazen 3 harfli bir CSS kodu için haftalarca araştırma yapan insanlar var.
Şöyle düşünün. Üniversite sınavlarında alayı matematikten çakıyor. Neden? Çünkü temeli yok. Adama -(3) + 5 = ? sorusunu çözemiyor. Kodlama da da mantık aynı temelin varsa üstüne koyarsın. Temel yoksa veya hazır programdan ilerlersen üstüne birşey koysan bile geri dönüp tekrar arama yaparsın. O neydi bu neydi diye..
Temelden kopmayın. o 100 liraya tasarım yapan adam bu senede ilerdeki 10 senede olacak. Lafın kısası;
Bugün temeli sağlam olup ciddi yazılımlar yapan adamların yeri ve aldığı maaş belli! Bugün ve 100 yıl içerisinde 100TL'ye yazılım yapan adamların yeri belli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Python / Php / Css / Seo
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Artı web tasarım yani front end developer işi sadece html ve cssden ibaret değil. Bunları firmalarda juniorlar yapıyor. Bu işte iyi para kazanmak ve profesyonel anlamda bir şey yapmak isteyen html ve cssin üstüne çok şey katması lazım. Javascript ve güncel js frameworklerine hakim olması lazım. Aksi takdirde anca mahallede web tasarım yapıyorum abi ben diye gezer.