Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.

Uzun zaman olmasa da bende wmaraci.com üyesiyim, ve gerek yardım aldım gerekse yardım ettim, elbette bu projeyi bize sunup hazırlayıp ücretsiz faydalanmamız da sakınca görmeyen kuruculara teşekkür ederim.

İçimden geçenleri yazıyorum çünkü hepimiz bu işlerden para kazanıyoruz, bazen ise keyfine yapıyoruz doğruları konuşalım.

Şimdi uzman görüşlerinize dayanarak sizlerden yardım almak istiyorum.

Bilmem gerekenler var bilgilerim var sadece tereddütlerim var diyelim.

Türkiyede E-ticaret biliyoruz ki çok arttı, hele ki şuan benim uğraştığım sektör de çok sağlam bir sektör. Bu yüzden bazı tereddütlerim bu yüzden.
Yeni açtığımız siteden bebek giyim ve çocuk giyim hakkında ürünler satacağız, ürünler kendi tekstik atölyemizden çıkıyor ortalama haftalık 5 yeni ürün çıkıyor.
Sistem olarak Sürat e-ticaret kullanıyoruz ve memnunuz aslında daha siteyi yeni hazırlıyoruz. Bu yüzden emin adımlar atmak istiyoruz.


Bizde bulunanlar


Sürat E-ticaret sistemi.
3 Teknik sorumlu & genel editör yani site ile ilgilenen kişiler.
1 Grafiker.
1 profesyonel derecede fotoğrafçı.

Ofis mobilya depo,tedarik her şey aslında tamam zemin hazır diye biliriz.

Sizden ricam uzman görüşlerinizi ekleyerek bize nasıl bir yol göstere bilirsiniz, e-ticaret konusunda biraz eksiklerimiz var yani nasıl bir yol izleyelim sanırım kafanızı ağrıtmadım konu biraz karışık gele bilir ama sadece sizden seo,pazarlama,tasarım vs vs konularda yardım almak.

Lütfen desteklerinizi esirgemeyin hepimiz biliyoruz ki bilgi paylaşınca güzelleşir.