Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Webmaster Araba Arkası Sözler |
|
||||
|
||||
Akşam akşam aklıma geldi hemen hemen her sektörde sektöre özel araba arkası yada yanı yazılar, tasarımlar oluyor sizce bizim sektördekiler araba arkası yazı yada tasarımlar için ne gibi şeyler yapabilir fikireriniz?
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
"Copy ile nereye kadar panpa?"
"Web siteme saldırmayan hacker bin yıl yaşasın." |
|
||||
|
||||
''Copy koyda içelim.''
''Paste yapta yiyelim.'' İyi forumlar |
||||
teknolize.com - teknolojiyi analize et
|
|
|||
|
|||
"Google'nin Hediyesi" (Bir ayda araba alan bir hocamın konusunda görmüştüm
"Fazla hız bana yarar, trafiğe zarar" "Gerçekte 0 ve 1 ler, Trafikte kırmızı yeşiller dikkatimi çeker." Tam uydurmadık ama en azından mesaj bırakabildik |
|
||||
|
||||
''2009 Regliyim Seo'da güçlüyüm.''
''İlk sayfaya çıkalım dedin de İçerik mi yok dedim.'' '' Google'da nasıl 1. sıraya çıkılır yazıları gibisin okuması güzel ama inanması çok zor.'' |
||||
http://www.Fikirolog.org
|
|
|||
|
|||
Alıntı:
|
|
||||
|
||||
"el elin kodunu türkü çağıra çağıra debug edermiş",
"kodlaya kodlaya göl olur" "40 katır mı 40 satır mı?" "while(pehlivan.getstatus().equals("yenilen") ) { gures(); }" "Çalışıyorsa elleme" |
||||
|
|
||||
|
||||
ASametYildirim Teşekkürler hocam sizinkilerde çok iyi
|
||||
http://www.Fikirolog.org
|
|
||||
|
||||
----SÖZLER------
"Ne yaparsan yap Google adsense"den gelen 0.10 kuruş vardır" " Eyy adsense sen kimsin ya?" "Bizim de bu hayatta Çekecek hitimiz varmış" ---WEBMASTER ŞİİRİ------ Aç Bilgisayarı bre websiteni göreyim Hitsiz geçen gecelerin ecdadını s.. Websitem 1.sıraya gelmeden ne olur ölmeyeyim? Adsense'i ayrı saldırıları ayrı s.. Websiteme saldıran site sahibinin izzetini itibarini s... Yansın bilgisayarların alayı, su veren itfaiyenin hortumunu s.. Ahahahahahhaahahha Neyzen Tevfike selamlar. Neyzen Tevfikin Şiirini Webmasterlara uyarladım. Hafif +18 oldu ama Neyzen Tevfik şiiri bu canım olsun o kadar ----WEBMASTER ŞİİRİ----
Konu Backlinkcigeldi tarafından (12 Temmuz 2018, 22:50 ) değiştirilmiştir.
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|