HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben şuan bile yaşıyorum çok sinir bozucu bişi belki ilerdeki mesleğimiz olacak onada izin yok şuan okul kapandı git işbul yazın boş oturma gibi laflar başladı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Babamdan fazla kazanıyorum :) var mı ötesi
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence kazandığınız paraları gösterip kanıtlamanız gerekiyor.Ben 5 yıl önce youtuberlik yaptığım zamanlardan çok güzel kanıtlamıştım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
vay be eski günleri hatırladım :)
2007 yılında blog işlerine vs. yeni yeni başlamışım, öğrenmeye çalışıyorum bazı şeyleri. o dönem adtech isimli bir reklam firması vardı, bu firmanın pop up reklamlarını yayınlayarak ilk defa 40 TL kazanmıştım bu sektörden.
peki amcam ne dese beğenirsiniz?
- ben sana 80 tl vereyim de böyle boş işlerle uğraşma.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hiç yaşamadım şükür. Liseden beri bilişim okudum, üniversitede de. Şimdi de bilişim öğretmeni olunca gıkları çıkmıyor ama onların bakış açısını en çok da kurduğumuz site üzerinden basılı dergi çıkarmaya başlayınca değiştirdim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Annem demediğin bırakmazdı söverdi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Dostum 65 bin TL'den haberleri olsa ne yaparlar acaba yazmışsın. Bilmiyorlar işte bazı şeyleri sende onlarla git açıkça konuş yani. Senin webmaster olduğundan para kazandığından haberleri var mı? Yoksa böyle baskılar normal yani bende bir ebeveyn olsam çocuğum pc başında otursa mesela her dakika çalışmasa (tabi para kazandığından haberim yok) bende böyle tepkiler verebilirim (pc yi fırlatmak haricinde :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Ailelerin söylediklerine bir yere kadar katılmak lazım. Onların yaşadıkları dönem ile bizim yaşadığımız dönem ve şartlar arasında dağlar kadar fark var. Onlar için bilgisayar oyun aracıdır, Facebook'tur, Candy Crash Saga veya 101 Okey'dir. Söyledikleri şeye de hak verin sonuçta sizin iyiliğinizi istedikleri için söylenen sözler. Yarın siteniz ile ilgili en ufak bir sorun yaşadığınızda geliriniz kesilir ve ortada kalırsınız. Onun yerine günlük kullanım saati azaltılıp derslere yoğunlaşılırsa ileride mesleğinize ek olarak hobi niyetine yapılabilecek bir meslek olarak değerlendiriyorum.